Parttime Helpende

Uurloon € 12,63
Locatie Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij een hart voor de zorg, wil jij flexibel werken en praktijkervaring op doen naast je zorg gerelateerde studie als Helpende? Ben jij daarnaast zelfstandig, leergierig en werk je graag met mensen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon vinden wij het belangrijk dat jij je gedurende je nieuwe uitdaging kan blijven ontwikkelen. Voordat jij begint aan je nieuwe bijbaan als Helpende, bieden wij jou een paar leuke en leerzame trainingen aan. In deze trainingen leer jij het uitvoeren van de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden. De trainingen volg je met medestudenten, die net als jou de fijne kneepjes van het vak willen leren. In de trainingen komen handelingen aan bod zoals het wassen van cliënten, het uit bed halen van cliënten, het verzorgen van een stoma, het verzorgen van een katheter, het toedienen van insuline en het klaarzetten van de medicatie. Na het volgen van de training, leg je een examen af. Als je het examen hebt behaald, ben je bevoegd en bekwaam om bij ons aan het werk te gaan als Helpende! Zodra je in de praktijk aan de slag gaat, wordt je gekoppeld aan een Poolmanager. Met hem of haar kan je alle zaken rondom je bijbaan bespreken. Daarnaast bespreek je met je Poolmanager je voortgang en je functioneren.

Werken in thuiszorg in Friesland
Na een dag theorielessen op school, is het na de lesdag tijd om de theorie in de praktijk toe te passen in de wijkverpleging. Je stapt in je auto en rijdt naar het centrale punt van de thuiszorg instelling. Hier ontvang je de dossiers van jouw cliënten en de route die je gaat rijden. De dossiers lees je zorgvuldig door en vervolgens begin je aan jouw rondje. Je komt aan bij mevrouw De Vries en haar stoma moet worden verzorgt. Ondertussen maak je een leuk praatje met mevrouw, want ze geeft aan dat ze niet zo lekker in haar vel zit. Je voert niet alleen de nodige zorg en taken uit als Helpende, maar zorgt er ook voor dat je een goed gezelschap bent voor de cliënt. Je komt te werken in een hecht team in of om Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten of Sneek. Je collega’s staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.