Parttime Zorg assistent

Uurloon € 12,63
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw schoolrooster? Wil je daarnaast extra praktijkervaring opdoen als Zorg assistent binnen een hecht team en een steentje bijdragen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken in de zorg in Drenthe
Op je eerste dag als Zorg assistent word je warm ontvangen door het team waar jij mee gaat samenwerken. Samen kijk je naar de dossiers van de cliënten die op de afdeling aanwezig zijn en welke zorg deze cliënten nodig hebben. Vervolgens loop jij mee met één van jouw collega’s en ga je zelf ook handelingen uitvoeren. Dit kunnen handelingen zijn zoals het wassen van cliënten, het aankleden, de stoma verzorgen, een wond verzorgen of insuline toedienen. Na je inwerkdiensten mag je alleen op pad op de afdeling om de zorg te verlenen bij de cliënten. Met vragen kan je altijd terecht bij jouw collega’s. Je komt te werken in een verpleeghuis in of om Coevorden, Assen, Meppel, Emmen of Hoogeveen.

Jouw ontwikkeling staat centraal
Voordat jij begint met je nieuwe uitdaging als Zorg assistent, vinden wij het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Om bevoegd en bekwaam aan het werk te mogen, krijg je van ons een aantal trainingen aangeboden. In deze trainingen leer jij hoe je de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden moet uitvoeren in de praktijk. Je kan hierbij denken aan handelingen zoals het wassen van cliënten, het helpen met eten, het toedienen van medicijnen en het verzorgen van een katheter of wond. Na het volgen van de training maak je een examen. Na het behalen van het examen, ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan. Zodra je aan het werk bent, word je gekoppeld aan een Poolmanager. Bij je Poolmanager kan je terecht met al je vragen omtrent je bijbaan. Ook bespreek je met hem of haar je voortgang en functioneren op de werkvloer.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.