Bijbaan als Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorg gerelateerde opleiding en wil jij graag wat extra’s leren, voordat jij na je opleiding aan het werk gaat? Wil jij je CV graag opvullen met werkervaring en nieuwe connecties leggen in jouw werkveld? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou als Verzorgende!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon vinden wij het belangrijk om onze medewerkers op te leiden, voordat zij aan de slag gaan. Dit is goed voor je eigen ontwikkeling en om de vaardigheden van een Verzorgende onder de knie te krijgen. Je krijgt de training ‘ADL en transfer’ en ‘Verpleegtechnische vaardigheden’ aangeboden. In deze trainingen leer jij onder andere hoe jij een cliënt moet wassen, hoe jij een cliënt moet aan- en uitkleden, hoe je de ledematen moet zwachtelen, hoe je een stoma verzorgt en hoe je insuline toedient. Na het afronden van het aansluitende examen, ben jij bevoegd om deze handelingen in de praktijk uit te mogen voeren als Verzorgende. Zodra je aan de slag gaat, word jij gekoppeld aan een Poolmanager. Met hem of haar bespreek je je voortgang, je functioneren op de werkvloer en je kan je vragen bespreken.

Werken in de thuiszorg in Overijssel
Je komt te werken in een hecht team, maar bent voornamelijk alleen aan het werk. Je rijd als Verzorgende van huis naar huis om de zorg te verlenen aan ouderen. Deze ouderen wonen nog graag op zichzelf, maar hebben enkele ondersteuning nodig bij verschillende handelingen. Dit kan ondersteuning zijn bij bijvoorbeeld het douchen, het aan- en uitkleden, het verzorgen van de katheter of het verzorgen van een stoma of wond. Naast het verlenen van de zorg, ben je ook een fijn gezelschap. De ouderen zijn meestal alleen en jij bent daar om hen te helpen en om een praatje te maken. Hiermee bezorg jij ze en goede dag! Je gaat werken in of in de omgeving van Enschede, Dedemsvaart, Oldenzaal, Zwolle of Ommen.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.