Bijbaan als Verpleeghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij nieuwsgierig, leergierig en sta jij open voor een leuke uitdaging als Verpleeghulp? Ben jij daarnaast op zoek naar een leuke bijbaan die aansluit bij jouw studie? Lees snel verder en wellicht hebben wij een passende uitdaging voor jou!

Werken in de zorg in Overijssel
Na een schooldag met veel theoretische lessen, is het tijd om in de praktijk aan de slag te gaan! Je komt te werken in een hecht team, dat werkzaam is in een verpleeghuis in of om Enschede, Dedemsvaart, Ommen, Zwolle of Oldenzaal. Voordat jij begint aan je dienst, bekijk jij de dossiers van de cliënten. Op die manier weet jij bij welke cliënt jij welke zorg moet verlenen. De zorg die jij moet verlenen kan zijn het uit bed halen van cliënten, het wassen van cliënten, het helpen met eten, katheter verzorgen, stoma verzorgen en het meten van de bloeddruk. Jij bent verantwoordelijk voor de zorg van de cliënten en als je vragen hebt, kan je die stellen aan je collega’s.

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij met deze leuke en nieuwe uitdaging als Verpleeghulp gaat starten, bieden wij jou twee leuke trainingen aan. Dit is de ‘ADL en transfer’ training en de ‘Verpleegtechnische vaardigheden’ training. In deze trainingen leer jij onder andere hoe jij de katheter moet verzorgen bij een cliënt, hoe jij een blaas moet spoelen, hoe je de bloeddruk meet, hoe je een cliënt uit bed haalt en vervolgens moet wassen. Na het volgen van de training leg je een examen af. Wanneer je dit examen succesvol hebt afgerond, is het tijd om de praktijk in te gaan als Verpleeghulp! Zodra je aan het werk bent, word je gekoppeld aan een Poolmanager. Met hem of haar bespreek je je voortgang en je functioneren op de werkvloer. Als je vragen hebt over bijvoorbeeld een nieuwe uitdaging of verdere mogelijkheden binnen het werkveld, dan kan je dit ook bespreken met je Poolmanager.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.