Leuke bijbaan als Zorg assistent

Uurloon € 12,63
Locatie Groningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Vind je het leuk om een grote verantwoordelijkheid te hebben in jouw bijbaan? Volg jij een zorg gerelateerde studie en vind je het fijn als er rekening wordt gehouden met je schoolrooster? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou als Zorg assistent!

Wij helpen jou ontwikkelen
Tijdens je studie heb je al enkele kennis opgedaan op het gebied van de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden. Voordat je begint met je nieuwe uitdaging, vinden wij het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen tot een echte Zorg assistent. Daarom bieden wij jouw twee trainingen aan, waarin jij de handelingen en vaardigheden nog beter onder de knie krijgt. In deze trainingen leer jij onder andere hoe jij een stoma moet verzorgen, hoe jij insuline moet toedienen, hoe je een cliënt moet wassen, hoe je een cliënt aan- en uit moet kleden en hoe je een cliënt uit bed moet halen. Na het succesvol afronden van de trainingen door middel van een examen, ben jij bevoegd om deze handelingen in de praktijk uit te mogen voeren als Zorg assistent. Zodra jij aan de slag gaat, word jij gekoppeld aan een Poolmanager. Hij of zij is jouw aanspreekpunt gedurende het werk. Je bespreekt met jouw Poolmanager je voortgang en jouw functioneren op de werkvloer. Daarnaast kan je bij hem of haar terecht met al je vragen.

Werken in de thuiszorg in Groningen
Alleen op pad in jouw auto, op weg naar cliënten die zorg nodig hebben. Dat klinkt toch leuk? Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor de wijkverpleging op een route waar cliënten wonen, die nog graag op zichzelf wonen. Deze cliënten hebben allemaal andere zorg nodig en dit maakt jouw dag afwisselend en leuk! Mevrouw De Jong haar stoma moet worden verzorgt, bij meneer De Vries moet zijn blaas worden gespoeld en mevrouw De Bruin moet uit bed worden gehaald en worden aangekleed. De route ligt in of buiten Leek, Hoogezand, Groningen, Stadskanaal, Veendam of Winschoten. Je komt te werken in een leuk team, waar je terecht kan met al je vragen. Mocht je alleen op locaties staan, dan kan je altijd een collega bereiken en je vraag stellen.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.