Uitdagende bijbaan als Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Zoek jij een bijbaan die je goed kan combineren met jouw zorg gerelateerde studie? Wil je daarnaast een steentje bijdragen in de zorg en extra praktijkervaring opdoen naast jouw stages als Verzorgende? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw ontwikkeling staat centraal
Om bevoegd en bekwaam aan het werk te kunnen bij 1 van onze opdrachtgevers als Verzorgende, krijg jij een aantal trainingen van ons aangeboden. Dit zijn de ‘ADL & transfer’ training en de ‘Verpleegtechnische vaardigheden’ training. In deze trainingen leer jij onder andere hoe jij een cliënt moet zwachtelen, hoe je insuline moet toedienen, hoe je een cliënt moet wassen, moet aan- en uitkleden en hoe je de medicatie moet klaarzetten. Na het volgen van de training, leg je een examen af. Bij het succesvol afronden van het examen, ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan als Verzorgende! Zodra jij aan de slag gaat, word jij gekoppeld aan een Poolmanager. De Poolmanager is jouw contactpersoon en met hem of haar bespreek je je voortgang en je functioneren. Daarnaast kan je bij jouw Poolmanager terecht met al je vragen omtrent je bijbaan.

Werken in de zorg in Friesland
Tijdens je studie ga jij alvast wat extra praktijkervaring op doen, je kennis verbreden en je CV aanvullen als Verzorgende. Je begint je nieuwe uitdaging met een aantal inwerkdiensten, om op die manier kennis te maken met de afdeling, de cliënten, de medewerkers en de handelingen. Na de inwerkdiensten ga je individueel aan de slag als een echte zorgprofessional! Je begint je dienst met een kopje koffie of thee en bekijkt de dossiers van de cliënten. Je geeft deze cliënten de zorg die zij nodig hebben en als je vragen hebt stel je die aan je collega’s. Naast het geven van de zorg, maak je ook een praatje met de cliënten. Je komt te werken bij een verpleeghuis in of om Drachten, Sneek, Harlingen, Heerenveen of Leeuwarden.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.