Bijbaan thuiszorg medewerker

Uurloon € 13,27
Locatie Doetinchem
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij een zorgverlener in hart en nieren? Ben je behulpzaam ingesteld en wil je daar een leuk extra zakcentje mee verdienen? En help jij de zorgbehoevende ouderen zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen? Via Aethon kun jij aan de slag bij onze opdrachtgever om op die manier de zorg te verlenen, die de ouderen verdienen. Je gaat een route rijden om bij hen thuis ADL-zorg te verlenen. Daarnaast kan je op deze manier goed bijverdienen en kan je flexibel aan het werk, bijvoorbeeld naast je zorg gerelateerde studie. Dus ook in de zorg zonder diploma kun je via Aethon aan de slag!

Waar ga je aan de slag?
De doelgroep waarmee je gaat werken zijn hulpbehoevende ouderen in de omgeving nabij Winterswijk/Doetinchem. Je maakt deel uit van een team wat bestaat uit meerdere zorgprofessionals, waarmee je er samen voor zorgt dat de ouderen hun leven zo lang mogelijk zelfredzaam kunnen blijven leiden. De ouderen waarmee je gaat werken wonen nog graag thuis, maar hebben dus wel jouw ondersteuning nodig. Werk wat dus veel waardering oplevert! Voorbeelden van die ondersteuning zijn steunkousen aan- en uit te trekken, aan- en uitkleden bij het douchen en het toedienen van medicatie. Daarnaast word jij opgeleid in een aantal verpleegtechnische vaardigheden die ook voorkomen tijdens je werkzaamheden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de zorgvraag die tijdens jouw route terug zal komen.

Wat ga je doen?
Samen met de mantelzorger maakt de wijkverpleegkundige afspraken met de ouderen over de zorg die jij gaat verlenen. Deze kwetsbare doelgroep is erg blij met je komst, want jouw hulp en aanwezigheid maakt hun dag net even prettiger. Daarentegen is het voor jou ook erg fijn aangezien je waardevolle en leerzame praktijkervaring op kan doen. Natuurlijk lever jij ook een bijdrage aan een maatschappelijk probleem. Namelijk het te kort aan zorgmedewerkers. Een win-win-win situatie dus!

We gaan je helpen!
Voordat je start, volg je via Aethon een training die één gehele dag en 3 avonddelen in beslag neemt. Hierdoor krijg je de bevoegdheid om ADL, medicatie en verpleegtechnische handelingen in de praktijk te mogen uitvoeren. Je krijgt hier natuurlijk ook een waardevol certificaat voor. De eerste 3 diensten zal iemand je meenemen in de werkzaamheden om te kijken of jij ook alles beheerst en je er dus bekwaam in bent. Samen zorgen we er dus voor dat jij zo snel mogelijk alle handelingen onder controle hebt en ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan.

Jouw talent

Jij vindt het prachtig om je bezig te houden met de ouderendoelgroep. Je bent een beginnende zorgprofessional die zich graag wil ontplooien. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en aangezien je zelfstandig de route zal rijden kun je ook goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Op dit moment de opleiding Verzorgende IG (mbo 3), Verpleegkunde (mbo – hbo), Geneeskunde, of een andere zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo 3 niveau volgt en al zorg ervaring hebt opgedaan. Als je in het bezit bent van dit diploma nodigen we je ook uit om te solliciteren
  • Eerdere (stage)ervaring hebt opgedaan met ADL-handelingen
  • In het bezit bent van rijbewijs B en bij voorkeur een eigen auto

Wij bieden jou

  • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van €13,27 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.