KCC medewerker gemeente

Uurloon € 14
Locatie Zwolle
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij het aanspreekpunt voor inwoners van jouw gemeente of een gemeente in de buurt? Als medewerker klantenservice heb jij een luisterend oor en doe jij er alles aan om inwoners te helpen met al hun vragen. Dit kan zowel telefonisch als digitaal. Bijvoorbeeld per e-mail of social media. Al met al een waardevolle bijbaan met veel mogelijkheden!

Het visitekaartje van de gemeente
In de functie van klantcontactmedewerker krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan vragen, klachten en/of problemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over geboorteregistraties, het aanvragen van paspoorten en/of klachten over de publieke ruimte. Aan jou de taak om de burgers hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn en te woord te staan. Je bent dus een echte dienstverlener die de burger altijd vooropstelt en leert in deze functie effectief te communiceren. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing.

We hebben diverse interessante opdrachtgevers rondom Zwolle

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Eerdere klantenservice/klantcontactervaring zijn dan ook zeker in jouw voordeel. Ook weet jij begripvol en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met burgers. Tot slot:

  • Volg je een hbo- of wo-studie of ben je afgestudeerd op dit niveau (harde eis)
  • Jij bent +/- 16 uur per week beschikbaar
  • Je bent op doordeweekse dagen beschikbaar (tussen 08.00-18:00)
Zonder diploma op hbo- of wo-niveau (of studerende op dit niveau) is het helaas niet mogelijk om op deze functie te solliciteren.

Wij bieden jou

  • Een startsalaris van €14,- per uur
  • Een tijdelijk contract met een vast aantal uren
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
  • Een vast contact persoon binnen Aethon
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.