Parttime Zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij er rekening wordt gehouden met jouw schoolrooster? Steek jij daarnaast graag je handen uit de mouwen om de juiste zorg te verlenen aan ouderen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Werken in de thuiszorg in Drenthe
Je begint je dienst als Zorghulp met het bekijken van je cliënten van die dag. Welke zorg hebben de cliënten nodig en hoe gaat jouw rondje eruit zien? Vervolgens stap je in de auto en rijd je naar je eerste cliënt toe, meneer De Vries. Meneer De Vries moet uit bed worden gehaald en vervolgens gedoucht worden. Je helpt hem met de start van zijn dag. Daarna rijd je naar mevrouw Smit toe. Zij heeft een stoma en deze moet verzorgt worden, daarnaast is het ook tijd voor haar medicatie. Ondertussen maak je een leuk praatje met haar. Na het verzorgen van mevrouw Smit, rijd je naar je volgende cliënt. Dit doe je tot aan het einde van jouw dienst. Na jouw dienst hebben jouw cliënten de zorg gekregen die zij nodig hebben en jij hebt een voldaan gevoel! De thuiszorg locaties bevinden zich in en om Meppel, Hoogeveen, Emmen, Assen en Coevorden. Daarnaast ben je onderdeel van een team, maar ben je veelal individueel aan het werk. Tijdens je werkzaamheden kan je altijd contact opnemen met jouw collega’s om vragen te stellen.

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij begint aan jouw nieuwe uitdaging, krijg je van ons een training aangeboden. In deze training leer jij de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden, waarmee jij te maken gaat krijgen als Zorghulp. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden van cliënten, het wassen, het aantrekken van steunkousen, het verzorgen van een katheter, het toedienen van insuline en het klaarzetten van de medicijnen. Aansluitend wordt maak jij een examen en na het succesvol afronden van het examen, ben jij bevoegd om de handelingen in de praktijk uit te voeren! Ook word jij gekoppeld aan een Poolmanager, hij of zij is jouw aanspreekpunt. Met je Poolmanager bespreek je je voortgang en je functioneren.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.