Parttime Basis Arts Outbreak en Infectieziekten

Uurloon € 28
Locatie Rotterdam
Opleidingsniveau Universitair

Jouw uitdaging

Je werkt bij team Outbreak binnen de Corona-organisatie en Infectieziekten. Hier onderzoeken en bestrijden we uitbraken van corona en adviseren we onder andere zorginstellingen, maatschappelijke opvanglocaties, scholen, kinderopvang en de scheepvaart over infectieziektebestrijding. In samenwerking met andere disciplines werk je mee aan de preventie van uitbraken en migratie van COVID-19. Je verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

 • Je verzorgt de informatievoorziening van en naar het publiek en dus met name instellingen, scholen, opvanglocaties en schepen.
 • Je verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.
 • Je ondersteunt inhoudelijk de infectieziekteverpleegkundigen en outbreak medewerkers in hun werkzaamheden en begeleidt studenten en stagiaires in de dagelijkse praktijk.

Jouw talent

 • Een afgeronde opleiding tot arts (BIG-geregistreerd)
 • Affiniteit met en interesse voor infectieziektebestrijding en publieke gezondheid;
 • Bij voorkeur 5 dagen beschikbaar (Minder is bespreekbaar) ;
 • Bij voorkeur minimaal 1 jaar beschikbaar.

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk parttime dienstverband/tijdelijk contract
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een bruto uurloon vanaf €28,-
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Een uitgebreide training zodat je volgens de protocollen kunt werken
 • Een eigen talent manager waar je terecht kunt met al jouw vragen
 • De mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen aan het bestrijden van Corona

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Deze functie is prima te bereiken vanaf Rotterdam, Gouda en Den Haag.