Parttime Triagist

Uurloon € 13,29
Locatie Amersfoort
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij tijdens je studie relevante en uitdagende werkervaring op doen? Je hebt nu de mogelijkheid om naast je studie te werken als junior Triagist en jezelf hierin te ontwikkelen. Je komt bij Aethon in dienst en wordt ingezet in de regio Amersfoort. Erg centraal in het land en goed te bereiken met ov.

Als triagist bepaal je aan de hand van het telefonisch contact met een zorgvrager de ernst van de situatie en of er acuut actie ondernomen moet worden. Huisartsenposten zijn bereikbaar vanaf het moment dat de ‘eigen’ huisarts zijn werkdag afsluit. De huisartsenpost is in principe alleen 's avonds, in de nacht en in het weekend bereikbaar voor spoedvragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een regie-arts en een hoofd-triagist waarin jij telefonisch verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van uiteenlopende (spoed)hulpvragen. Hierin is het belangrijk dat je een juiste inschatting kan maken van de urgentie en hier ook de juiste acties op uit kan zetten. Verder wordt er van jou verwacht, waar nodig, dat je zorgadviezen geeft aan patiënten. Een erg leuke, leerzame en zeker een verantwoordelijke en uitdagende functie dus!

Waar ga je werken?
De Spoedpost in Amersfoort bestaat uit de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum en de Huisartsenpost (HAP) van Huisartsen Eemland. De triage voor de HAP wordt georganiseerd vanuit het Meander Medisch Centrum te Amersfoort. Hierdoor hebben de inwoners van Amersfoort en omstreken (ongeveer 380.000 inwoners) de toegangspoort tot acute huisartsenzorg en ziekenhuiszorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week Het team van de HAP bestaat uit o.a. huisartsen, waarnemers, triagisten, eerstelijnsverpleegkundigen, doktersassistentes en chauffeurs. Zij zorgen er samen voor dat de inwoners die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Jouw talent

Je volgt of hebt deze afgerond één van onderstaande opleidingen:

 • Hbo Verpleegkunde 3e jaars;
 • Bachelor Medische Hulpverlening 2e jaars;
 • Geneeskunde studenten met een afgeronde bachelor;
 • Doktersassistenten
Daarnaast is het belangrijk voor deze functie dat je:
 • Makkelijk contact maakt met mensen;
 • Overzicht houdt als je lijntjes uit moet zetten bij een spoedgeval;
 • Minimaal een half jaar beschikbaar bent;
 • Minimaal 20 uur per maand inzetbaar bent.

Wij bieden jou

Allereerst zul je 7 diensten mee draaien in een tijdsbestek van een maand. Daarbij komen 2 E-learnings en een eindtoets. Na een positieve afronding van deze maand zal je ingezet worden als zelfstandig junior triagist. Verder krijg je:

 • Een tijdelijk parttime dienstverband/tijdelijk contract bij Aethon
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een bruto uurloon vanaf €13,29
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Een uitgebreide training zodat je volgens de protocollen kunt werken
 • Een eigen poolmanager waar je terecht kunt met al jouw vragen
 • De mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen in de zorg

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.