Bijbaan Pedagogisch Medewerker

Uurloon € 13,96
Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij altijd al met kinderen willen werken tijdens je pedagogische opleiding op hbo of universitair niveau of je afgeronde mbo opleiding? Kom dan werken bij een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang in Maastricht als pedagogisch medewerker!
Je doet meteen waardevolle praktijkervaring op en kan daarnaast tot wel €14,30 bruto per uur verdienen!

Werken in zowel het KDV als de BSO!
In het kinderdagverblijf werk je met kinderen tussen de 0-4 jaar. Als pedagogisch medewerker werk je in een huiselijke sfeer en is er 1 op 1 aandacht voor de kinderen. Op de peutergroep worden ze uitgedaagd om rollenspellen te spelen, lekker te bouwen met de blokken en nog veel meer. Je werkt in een fijn team en jij bent de aanpakker die zij zoeken!

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Buiten spelen met vriendjes, voetballen op de sportvelden, creatief bezig zijn, kokkerellen of gewoon ‘chillen’ met vriendjes. BSO is immers vrije tijd. Er worden hier leuke activiteiten georganiseerd, waarin ieder kind helemaal zichzelf mag zijn. De BSO vindt plaats na schooltijd of in schoolvakanties.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat Kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in Maastricht. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken.

Wil je weten of jou diploma in aanmerking komt, check het op deze link: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Jouw talent

Je bent enthousiast en energiek. Je bent ongeveer 8-20 uur per week inzetbaar, daarnaast heb je plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.

Om in aanmerking te komen voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

 • Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen en/of Psychologie
 • Je bent in bezit van een bachelor of mastergraad richting Pedagogische Wetenschappen en/of Psychologie
 • Je bent 3e jaars hbo-student (of universitaire Pabo) en in het bezit van minimaal 120 studiepunten of een overgangsbewijs
 • Je bent 4e jaars hbo-student (of universitaire Pabo) en in het bezit van minimaal 180 studiepunten of een overgangsbewijs
 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma (bijv. onderwijsassistente) dat kwalificeert en volgt nu een hbo studie

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een salaris tussen de €13,96 en €14,30 bruto p/u
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.