Concern Controller

Salaris € 7000
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau Universitair

Jouw uitdaging

De Aethon Groep (De Aethon Groep - Aethon.nl) blijft groeien en daarmee ook de financiële afdeling. We werken aan een complete redesign van data-gedreven systemen, geautomatiseerde processen en investeren ook in de samenstelling en groei van ons team. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Concern Controller. Heb jij 5 tot 8 jaar werkervaring en ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wil jij naast je reguliere werkzaamheden ook graag bezig zijn met procesoptimalisatie en digitalisering? Dan is dit echt een functie voor jou!

Wat ga je doen?
In de rol als Concern Controller bewaak je de financial compliance van de Aethon Group. Je coördineert samen met onze accountant de auditcyclus en de totstandkoming van jaarrekening en tussentijdse periodieke rapportages naar onze bank en aandeelhouders. Je overziet tevens onze fiscale en sociale verplichtingen, werkt hiervoor samen met loonadministratie, fiscalisten en auditors.
Daarnaast verzorg je de consolidaties en intercompany-afstemmingen binnen de Aethon Groep.

Verder ben je betrokken bij de bewaking van balans, financiering en cashflow, en stel je hiervoor prognoses op rekening houdend met diverse scenario’s. Je hebt hierdoor een sleutelrol binnen de organisatie met ambitieuze professionalisering- en groeidoelstellingen.

De Concern Controller rapporteert aan de CFO en opereert binnen een groep van 5 controllers die onderling de werkzaamheden afstemmen. Hierdoor houdt je je ook bezig met Finance- en Business Control aangelegenheden, waardoor jij je nog verder kunt ontwikkelen.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Je krijgt van ons veel vrijheid. We gaan ervan uit dat je die gebruikt om mee te groeien met de organisatie. Je komt actief met verbetervoorstellen en tilt samen met het team de administratie en financiële processen naar een hoger niveau.

Jouw talent

• Je hebt een afgeronde WO opleiding in de financiële richting, bij voorkeur ben je RA;
• Je hebt werkervaring binnen groot MKB/corporate, Private Equity ervaring is een pre;
• Je bent nieuwsgierig met een positief kritische houding en wil meegroeien met onze ambitieuze plannen, maar neemt ook ervaring mee waar wij van jou kunnen leren;
• Je bent analytisch sterk, maar tevens ben je een ‘handen uit de mouwen’ type die het niet alleen bedenkt, maar ook (mede) kan uitvoeren;
• Je bent gewent aan strakke planningen en levert binnen de deadline;
• Je draagt bij aan de positieve werksfeer binnen ons ambitieuze team.

Wij bieden jou

• Een fulltime baan in een informeel team dat barst van ambitie en energie;
• Onbeperkt verlof, bij De Aethon Groep kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.
Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.
Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.