Credit Controller

Salaris € 4000
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

De Aethon Groep blijft groeien en daarmee ook de financiële afdeling. We werken aan een complete redesign van data-gedreven systemen, geautomatiseerde processen en investeren ook in de samenstelling en groei van ons team. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Credit Controller / Debiteurenbeheerder. Heb jij 2 tot 5 jaar werkervaring en ben jij toe aan een tweede stap in je carrière? Wil jij naast je reguliere werkzaamheden ook graag bezig zijn met procesoptimalisatie en digitalisering? Dan is dit echt een functie voor jou!

Wat ga je doen?
Als Credit Controller bewaak je de kredietrisico’s van onze debiteurenportefeuille. Hiervoor ben je belast met de uitvoering van creditchecks en bewaak je de ouderdom van de vorderingen in het A/R-register. Dit register wordt door jou verder ingericht en onderhouden.
Je opereert binnen het AR/AP-team en samen verzorgen jullie de verwerking van bankontvangsten en letteren deze zorgvuldig af op de openstaande posten. Vervolgens verzorg je herinnerings- en aanmaningsprocessen. Vanzelfsprekend werk je hiervoor met software die dit proces zoveel mogelijk kan automatiseren.
Je hebt veelvuldig contact met onze klanten en accountmanagers over openstaande posten en eventuele reclameringen die je opvolgt met onze backoffice. Zo draag je bij aan onze klantentevredenheid.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Je krijgt van ons veel vrijheid. We gaan ervan uit dat je die gebruikt om mee te groeien met de organisatie. Je komt actief met verbetervoorstellen en tilt samen met het team de administratie en financiële processen naar een hoger niveau. Dit vraagt best wat van je, gelukkig word je hierin goed begeleid. Het mooiste aan deze functie? Je krijgt hier de mogelijkheid om je in de toekomst verder te verdiepen in je rol. Een data-gedreven bedrijf waarbinnen je volop kunt groeien dus.

Jouw talent

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in financiële richting;
• Je hebt ervaring met ERP en credit-management software, zoals OnGuard;
• Je bent in staat om zowel het financiële risico’s als het commerciële belang in te schatten;
• Je bent ondernemend met een positief kritische houding en wil meegroeien met onze ambitieuze plannen, maar neemt ook ervaring mee waar wij van jou kunnen leren;
• Je bent fulltime beschikbaar.

Wij bieden jou

• Een fulltime baan in een informeel team dat barst van ambitie en energie;
• Onbeperkt verlof, bij De Aethon Groep kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.
Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.
Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.