Parttime Junior Planner

Salaris € 2100
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Als junior planner ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers buiten de reguliere kantoortijden en ondersteun je de vaste planners van Aethon. Tijdens het contact via mail en telefoon zorg jij dat diensten worden ingevuld met onze flexibele studenten.

Hoe ziet je ochtend eruit?
06.00 UUR
Heerlijk rustig op kantoor! Geen rij bij de koffieautomaat, waar ook nog eens prima binnen te houden koffie uit komt. Je opent de mail om te kijken of er spoedaanvragen zijn en kijkt wat je zelfstandig kunt oplossen.

06.15 UUR
De eerste ziekmeldingen van vandaag komen telefonisch binnen. Je neemt ze aan en verwerkt ze in het planningssysteem. Je zoekt ad hoc vervanging voor de diensten en stelt de klanten hiervan op de hoogte.

08.00 UUR
Jouw collega van de vaste planning start met haar dienst. Je laat zien wat je al gedaan hebt en draagt een deel van de administratie over. Nu ga je nog proberen om een aantal diensten op te vullen.

08.30 UUR
Er staan nog een aantal mailtjes in de gezamenlijke inbox. Je kijkt welke jij nog kan beantwoorden en gaat pro-actief aan de slag.

09.00 UUR
Je bent al weer klaar met je dienst! Nu snel naar je (digitale) college.

Deze week heb je nog een vroege dienst en vrijdag werk je in de middag ook nog een paar uurtjes. Zo doe je meer ervaring op bij de reguliere planning en kan je ook daar bijspringen indien nodig.

Als junior planner ben je tussen de 8 en 16 uur per week beschikbaar. De diensten vinden door de weeks plaats en starten om 06:00 uur 's ochtends. De duur van de diensten verschillen.

Jouw talent

  • Je bent een assertieve en effectieve samenwerker;
  • Je signaleert uitdagingen, denkt in oplossingen en onderneemt actie;
  • Je houdt het overzicht en kunt goed prioriteiten stellen;
  • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau;
  • Je woont in de omgeving van Rijswijk en komt op eigen gelegenheid ( met de auto of fiets) naar kantoor, voor 6 uur 's ochtends is er namelijk nog geen openbaar vervoer;
  • Je zoekt een parttime baan tussen de 8 en 16 uur per week.

Wij bieden jou

  • Wij bieden jou een prettige werkomgeving met leuke, gezellige, gedreven collega's;
  • Een tijdelijk contract voor zeven maanden, met de intentie om langer samen te werken;
  • Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
  • We investeren in jouw talent dat we samen verder gaan ontwikkelen.
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking.

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat.

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.