Parttime thuishulp

Uurloon € 13,27
Locatie Arnhem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken in de zorg zonder een diploma? Dat kan via Aethon! Hoe, vraag je je af? Via Aethon word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Als kers op de taart verdien je ook nog eens €13,27 bruto per uur én heb jij zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Jouw eerdere ervaring telt
Binnen jouw rol ga je aan de slag met verpleegtechnische vaardigheden. Om te zorgen dat je een toevoeging bent op de werkvloer krijg je van Aethon de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierna ga je o.a. aan de slag met bloedsuiker prikken, insuline toedienen, subcutaan injecteren en polsslag en tensie meten.

Tijdens jouw dienstverband word je begeleid door een vast contactpersoon: een Pool Manager. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale route om jouw carrière binnen de zorg vorm te geven. Extra scholing, een andere branche of zelfs een detacheringsconstructie kunnen hierin aan bod komen.

Flexwerken in de thuiszorg
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om als Verzorgende op niveau 3 aan de slag te gaan. Hierna word jij in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als helpende in de regio Renkum/Oosterbeek/Doorwerth bij verschillende wijkteams in de buurt. Zo leer jij verschillende doelgroepen kennen. Je gaat aan de slag in de thuiszorg/wijkverpleging, maar ook de verpleeg- en verzorgingstehuizen. Je maakt kennis met de psychogeriatrische zorg, somatiek en revalidatie.

De helpende hand in de vergrijzing
Je gaat aan de slag bij Vilente. Vilente levert veel verschillende soorten zorg in o.a. gemeente Ede en Wageningen waar jij aan de slag kunt gaan. Met als koers: Zorg voor ouderen van A tot Z. Hiermee speelt Vilente in op de toenemende vergrijzing. Belangrijk is het bieden van een gezellig thuis in de woonzorgcentra met als visie dat ieder mens zichzelf kan blijven. En daar ga jij bij helpen!

Jouw werktijden zijn tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en zelfstandigheid bieden. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Volg je een zorg-gerelateerde studie op mbo niveau 4, hbo- of wo-niveau. Heb je jouw studie afgerond? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Vilente.
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar bent
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg
  • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
  • Het leuk vindt om op meerdere locaties te werken, bij voorkeur beschik je over een rijbewijs.

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen.
Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €13,27 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een waardevol certificaat Basiszorg, Medicatie en Verpleegtechnische Handelingen
Ben jij klaar voor de thuiszorg?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.