Bijbaan in de zorg – Humanitas

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken bij Humanitas betekent dat je hulpbehoevende ouderen ondersteunt in wonen, welzijn en zorg. Een flexibel in te plannen (bij)baan met een enorm maatschappelijke toegevoegde waarde, waarbij je €12,63 bruto per uur verdiend, wat met toeslagen kan oplopen tot wel €20,20 per uur! Een training en inwerktraject gaan hieraan vooraf. Zo weten we zeker dat jij goed beslagen ten ijs komt bij Humanitas!

Creëer een veilige en plezierige woonomgeving
Jouw zorgtaken zijn erop gericht om de bewoners van Humanitas een plezierige en veilige woonomgeving te bieden. Dit betekent respect voor de eigenheid van iedere individuele cliënt die hierdoor zichzelf kan zijn en blijven. Iedere cliënt heeft andere zorgvragen, waardoor jouw werkzaamheden afwisselend zijn en geen dag hetzelfde is! In jouw rol houd jij je voornamelijk bezig met algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals:

 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden, toiletgang en wassen
 • Het aan- en uittrekken van steunkousen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal
Je komt in dienst bij Aethon en komt te werken bij onze klant Humanitas in Deventer. Daarbij vinden we het belangrijk dat jij de cliënt centraal zet. Dan zorgen wij dat jij bij ons centraal staat. Zo krijg je voor aanvang van je dienstverband de training Basiszorg & Medicatie, word je volledig ingewerkt en houden we tussentijds jouw ontwikkelingen en ambities in de gaten. Zo zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden (in de vorm van trainingen en traineeships) om al tijdens of net na je zorgstudie te groeien in de branche waarvoor jij wordt opgeleid! Bij Aethon krijg je ook je eigen contactpersoon toegewezen, namelijk jouw poolmanager, waarbij je altijd terecht kunt met vragen.

Jouw werktijden zijn voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur) of 's avonds (tot uiterlijk 23.30 uur). De locatie is goed bereikbaar vanaf het centrum van Deventer, Apeldoorn en Zutphen met het openbaar vervoer.

Jouw talent

Jij bent zorgzaam en hebt de ambitie om het beste uit cliënten en jezelf te halen. Jouw missie is dan ook om deze ouderen cliënten zo goed mogelijk te verzorgen. Daarnaast ben jij planmatig ijzersterk. Zo weet jij zonder moeite jouw weekrooster flexibel in te plannen. Activiteiten zoals sporten, vrije tijd, vrienden, studie en werken passen makkelijk in jouw agenda. En verder:

 • Volg jij een zorg of maatschappelijke studie op minimaal mbo niveau 3
 • Wil jij graag relevante praktijkervaring opdoen
 • Werk je deskundig, heb je inlevingsvermogen en toon je betrokkenheid
 • Ben je bij voorkeur woonachtig in Deventer of nabije omgeving

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63 per uur, wat met toeslagen kan oplopen tot wel €20,20 bruto per uur!
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Doorgroeimogelijkheden en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.