Bijbaan voor zorg talenten

Uurloon € 12,63
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij momenteel een zorg of sociaal-maatschappelijke studie? Lijkt het je fantastisch om met ouderen en hulpbehoevenden te werken en wil je lekker bijverdienen? Lees dan snel verder, want dan is dit mogelijk dé bijbaan voor jou!

Wat ga je doen?
Via Aethon ga je aan de slag in verpleeg- en verzorgingstehuizen in Apeldoorn. Dit zal zijn bij een organisatie gespecialiseerd in dementie, Alzheimer en Somatiek. Jij zult de bewoners ondersteunen bij de ADL-handelingen. Hierdoor zorg je ervoor dat de ouderen nog zo prettig mogelijk kunnen leven. Heb je al ervaring in de zorg? Dan is het ook mogelijk om naast de ADL-handelingen ook verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Bij Aethon staat ontwikkeling centraal. Dit betekend dat je voor de start van je werkzaamheden een interessante, leerzame en leuke training volgt waarbij je alles leert over 'Basiszorg & Medicatie'. Tijdens deze trainingen ga je jezelf ontwikkelen in:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Eventueel zijn er mogelijkheden om aansluitend een training 'Verpleegtechnische Vaardigheden' te volgen. Na het succesvol afronden van deze trainingen start je met inwerkdiensten. Gedurende deze diensten word je ingewerkt door een professional op locatie.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Poolmanager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon voldoende kansen wat betreft doorgroeimogelijkheden!

De werklocaties zijn goed te bereiken vanuit Deventer, Harderwijk en Zwolle.

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen, dat is wat jij graag doet! Daarnaast:

 • Volg je momenteel een sociaal-maatschappelijke of medische studie (of heb je deze afgerond) op minimaal mbo 3 niveau.
 • Kun je minimaal 12 uur per week werken
 • Sta je stevig in je schoenen
Studies die goed bij deze bijbaan passen zijn o.a.: verzorgende-ig, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, mbo en/of hbo-verpleegkunde, fysiotherapie, social work, verloskunde en geneeskunde.

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van minimaal €12,63 bruto per uur, wat met toeslagen kan oplopen tot €20,20 bruto per uur!
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.