Parttime verzorgende

Uurloon € 13,27
Locatie Hoogvliet Rotterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een veelzijdige bijbaan in de zorg, die jij makkelijk kan combineren met jouw huidige studie? Vind jij het leuk om parttime aan de slag te gaan in de ouderenzorg waar je voornamelijk bezig bent met verpleegtechnische vaardigheden. Het is hierbij belangrijk dat je al ervaring binnen de zorg hebt opgedaan en graag een volgende stap wilt maken.

Aethon als werkgever biedt jou een gratis opleiding
Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Bij Lelie Zorggroep zal je gaan werken in een insteling. Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan. Je volgt een training waarbij je wordt klaargestoomd op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. In deze functie pas jij alle handelingen toe die nodig zijn om de ouderen goed te kunnen laten functioneren. Denk hierbij aan basiszorg (ADL, aan- en uittrekken van steunkousen, het gebruik van tilliften, blaasspoelen, het verwisselen van een katheterzakje) en het toedienen van medicatie (orale medicatie, inhalator, druppels en pleisters).

De ouderenzorg bij Lelie Zorggroep
De ouderenzorg binnen de organisatie is breed omvattend. Zo kan je te maken krijgen met ouderen met dementie, psychiatrische - en lichamelijke problemen en met palliatieve zorg. Je kan dus op verschillende locaties komen te werken met verschillende doelgroepen. De locaties bevinden zich in Rotterdam Hoogvliet.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je wil graag wat voor oudere, kwetsbare mensen betekenen en hen helpen om nog het maximale uit hun leven te halen. Het is aantoonbaar dat je affiniteit met deze doelgroep hebt. Ook sta je sterk in je schoenen en vind je het leuk om zelfstandig te werken. En verder:

  • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Volg je een zorg gerelateerde studie op minimaal mbo-4 niveau en zit je minimaal in het 2e jaar!

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €13,27
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Werken in de zorg zonder diploma
  • Een eigen poolmanager
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Is dit de ideale baan voor jou? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.