Bijbaan Zorghulp

Uurloon € 13,27
Locatie De Bilt
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een veelzijdige bijbaan in de zorg, die jij makkelijk kan combineren met jouw huidige studie? Vind jij het leuk om aan de slag te gaan in de thuiszorg en de ouderen te helpen en ondersteunen met hun dagelijkse handelingen? Lees dan snel verder!

Jouw ontwikkeling staat centraal
Heb jij nog geen ervaring met de ADL handelingen of verpleegtechnische vaardigheden? Wij helpen je graag op weg! Binnen Aethon krijg jij een paar leuke trainingen aangeboden, waarin jij de ADL handelingen en verpleegtechnische vaardigheden gaat leren. Binnen no time weet jij hoe je een cliënt moet wassen, moet aan- en uitkleden of uit bed moet halen. Daarnaast weet jij straks ook hoe jij een katheter of stoma moet verzorgen en hoe jij insuline moet toedienen. Na het succesvol afronden van de trainingen en het praktijkexamen, ben jij bevoegd en bekwaam om aan het werk te gaan als zorghulp naast je studie! Tijdens de eerste drie diensten word jij volledig ingewerkt door een collega. Mocht je na die tijd nog vragen hebben, dan kan je altijd terecht bij je wijkteam.

Aan de slag bij Santé Partners thuiszorg
Als zorghulp bij Santé Partners ga je werken met ouderen die nog graag thuis wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het wassen, aankleden, uit bed halen, katheter verzorging of de wondzorg. Ook kan het voorkomen dat je de medicatie moet klaarzetten of insuline moet toedienen. Je komt te werken in één van de wijkteams van Nieuwegein. Je bent voornamelijk in één wijkteam werkzaam, maar het kan voorkomen dat je een dienst moet meedraaien bij een ander wijkteam. Elk wijkteam kent zo haar eigen cliëntenkring, waardoor jij een band opbouwt met de cliënten. Je gaat voornamelijk in de ochtenden en avonden werken, waardoor jij overdag genoeg tijd over hebt voor je studie en andere activiteiten!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Werken in de zorg zonder diploma
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.