Thuiszorg medewerker regio Doetinchem

Uurloon € 12,63
Locatie Doetinchem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lijkt het jou leuk om zorgbehoevende ouderen, die het geweldig vinden wanneer jij voor de deur staat, een handje te komen helpen? Bij deze bijbaan ga je langs bij jouw cliënten thuis om hen te ondersteunen, waardoor jij een steentje kan bijdragen in de ouderenzorg. Daarnaast kan je goed bijverdienen en kan je flexibel aan het werk, bijvoorbeeld naast je zorg gerelateerde studie.

Waar ga je aan de slag?
De doelgroep waarmee je gaat werken zijn hulpbehoevende ouderen in de omgeving van Doetinchem. Je werkt in een team van zorgprofessionals, waarmee je er samen voor zorgt dat de ouderen hun leven zo lang mogelijk zelfredzaam kunnen blijven leiden. De ouderen waarmee je gaat werken wonen nog graag thuis, maar hebben wel ondersteuning nodig. Ondersteuning die jij met plezier wil geven! Voorbeelden van die ondersteuning zijn steunkousen aan- en uit te trekken, aan- en uitkleden bij het douchen en het toedienen van medicatie. Daarnaast word jij opgeleid in polsslag en tensie meten, bloedsuiker prikken, insuline toedienen, wondzorg en nog een aantal verpleegtechnische vaardigheden.

Wat ga je doen?
Samen met de mantelzorger maakt de wijkverpleegkundige afspraken met de ouderen over de zorg die jij gaat verlenen. Deze kwetsbare doelgroep is erg blij met je komst, want jouw hulp en aanwezigheid maakt hun dag net even prettiger. Gelijktijdig doe je zeer waardevolle praktijkervaring op en draag je bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem, namelijk de tekorten binnen de zorg. Een win-win-win situatie dus!

We gaan je helpen!
Voordat je start, volg je via Aethon een kort opleidingsprogramma waarin we je bevoegd maken om ADL, medicatie en verpleegtechnische handelingen in de praktijk te mogen brengen. Heb je het opleidingsprogramma succesvol afgerond? Dan krijg je van ons een waardevol certificaat! Samen zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk alle handelingen onder controle hebt en ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan.

Jouw talent

De best mogelijke ouderenzorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Op dit moment de opleiding Verzorgende IG (mbo 3), Verpleegkunde (mbo óf hbo), Geneeskunde (WO), of een andere zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo 3 niveau volgt. Als je in het bezit bent van dit diploma nodigen we je ook uit om te solliciteren
 • Eerder (stage)ervaring hebt opgedaan met ADL-handelingen
 • In het bezit bent van rijbewijs B en bij voorkeur een eigen auto
  Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €12,63 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.