Bijbaan Thuiszorg medewerker

Uurloon € 13,27
Locatie Enschede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de thuiszorg? Ben jij momenteel bezig met een zorg gerelateerde studie en vind je het prachtig om in de ouderenzorg aan de slag te gaan?
Misschien zijn wij dan wel de perfecte match en kunnen wij jou goed gebruiken!

Wij helpen jou ontwikkelen
Wanneer jij via Aethon aan de slag zal gaan bij een leuke opdrachtgever, volg jij eerst een interessante en vooral ook leuke training. Bij ons staat het hoog in het vaandel dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Je gaat de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. In deze training leer je onder andere hoe je de polsslag en tensie moet meten, hoe je medicatie moet toedienen en hoe je een wond moet verzorgen. Na het succesvol afronden van de training, ben jij klaargestoomd om aan de slag te gaan! Daarnaast word jij gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Met de poolmanager kun jij onder andere je ontwikkeling en voortgang bespreken en kan je terecht met verschillende vragen.

Werken in thuiszorg Enschede
Wanneer je in de thuiszorg aan de slag gaat, help jij ouderen die momenteel nog wel zelfstandig thuis wonen. Zo zul je de kennis van de training toepassen en bied jij hen de ondersteuning die zij nodig hebben bij verschillende handelingen. Denk dan bijvoorbeeld aan het assisteren bij de ADL-handelingen, het aan- en uittrekken van steunkousen en/of ondersteun jij de cliënt met het aanreiken en toedienen van medicatie. Naast het bieden van de juiste zorg aan de zorgvragen, ben jij natuurlijk ook nog eens goed gezelschap. Dit wordt uiteraard enorm gewaardeerd! Je gaat in een gezellig en hecht team werken waar je op terug kan vallen, maar je bent zelfstandig op pad en dus

Je rijdt van huis naar huis en geeft 1 op 1 de ondersteuning die de oudere nodig heeft. Dit maakt het werken in de thuiszorg afwisselend en leuk!

De locatie is goed te bereiken vanuit o.a. Hengelo, Deventer en Almelo

Jouw talent

Je bent zorgzaam ingesteld en jouw focus ligt op het verzorgen van mensen die daar behoefte aan hebben. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan het te kort in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.