Bijbaan in de ouderenzorg in Deventer

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Een parttime baan in de zorg naast je zorg gerelateerde studie en ook nog eens lekker bijverdienen? Dat kan via Aethon! Via Aethon worden namelijk trainingen aangeboden, waarbij je bevoegd en bekwaam gemaakt wordt om aan de slag te gaan in de ouderenzorg en je ADL en verpleegtechnische handelingen uit mag voeren. Daarnaast zal je minimaal €12,63 bruto per uur gaan verdienen, wat met toeslagen kan oplopen tot €21,20 per uur.

Waar ga je aan de slag?
Bij Solis in Deventer. Solis is een zorgorganisatie die al 750 jaar betrokken is bij het welzijn van de burgers van Deventer. De zorgcentra van Solis zijn uitermate geschikt als wijkvoorziening. Ook is het de thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Dit betekent dan ook dat er voor jou mogelijkheden zijn om in het verzorgingshuis of in de thuiszorg te werken. Die keuze ligt bij jou.

Wat ga je doen?
Als medewerker in de ouderenzorg bij Solis ga je aan de slag met ADL Basiszorg en Verpleegtechnische Vaardigheden. Om deze kneepjes van het vak eigen te maken krijg je de training Verpleegtechnische Vaardigheden waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden, toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
 • Wondverzorging
 • (ACT) Zwachtelen
 • Katheter- en stomazorg
 • Blaasspoelen
 • Bloedsuiker prikken en insuline toedienen
 • Polsslag en tensie meten
 • Voorbereiden en subcutaan injecteren
Deze training sluit je af met een waardevol certificaat. Met de opgedane kennis en na een gedegen inwerktraject, waarbij je wordt ingewerkt door een zorgprofessional, ondersteun jij ouderen in de zorg die zij nodig hebben.

Leren in de praktijk
Bij Solis kan je altijd terugvallen op de professionals in de wijkteams, zo sta jij er nooit alleen voor in het verlenen van zorg. Daarnaast zal je vanuit Aethon een vast contactpersoon toegewezen krijgen. Wil je doorgroeien of jezelf nog meer ontwikkelen? Dat kan! Samen geven jullie invulling aan de start van jouw carrière!

Werktijden liggen tussen 06:30 uur en 00:00 uur. De meest voorkomende diensten zijn ochtend- en avonddiensten.

Jouw talent

Jij hebt al werkervaring in het verlenen met de basiszorg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een eerdere bijbaan of een afgeronde zorgstage. Daarnaast:

 • Heb je er geen bezwaar tegen om onregelmatige diensten te draaien
 • Heb jij een passie voor de (ouderen)zorg
 • Volg je een zorg-gerelateerde studie op minimaal mbo 3 niveau

Wij bieden jou

 • Een goed salaris tussen €12,63 en €13,27 bruto per uur, wat met toeslagen kan oplopen tot €21,20.
 • Een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Handelingen. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen uit te voeren
 • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Kom jij werken bij Solis via Aethon?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.