Bijbaan als medewerker op de OK

Uurloon € 13,68
Locatie Groningen
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben je bezig met je studie Geneeskunde of Verpleegkunde en wil je alles uit je studietijd halen? Ga aan de slag als Medewerker Operatiekamer! Een passende bijbaan in een ziekenhuis waarbij je snel en veel praktische werkervaring opdoet is hier een ideale aanvulling voor!

Voor Eyescan Groningen, een gespecialiseerd ziekenhuis voor oogheelkunde, zijn we opzoek naar een OK-assistent. Je zal vooral bezig zijn met handelingen die te maken hebben met de omloop. Je gaat je bezighouden met:

 • Je voorziet de instrumenterend operatieassistent van alle (extra) benodigdheden waarbij de steriliteit gehandhaafd blijft;
 • Je verzamelt gebruikte deppers en bedient de OK-lamp en apparatuur;
 • Je verzorgt weggenomen preparaten;
 • Je maakt de operatiekamer na afloop in orde.
Over Eyescan
Bij Eyescan streven ze bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. De specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn zij in staat om oogheelkundige zorg in de breedte als focusorganisatie te leveren.

Eyescan behandelt patiënten voor onder andere staar, droge ogen, hoornvliesbeschadiging, glaucoom, lui oog en andere aandoeningen.

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Jij volgt momenteel de studie Geneeskunde of Verpleegkunde en wilt daarnaast alles uit je studie halen. Daarnaast is het voor deze bijbaan belangrijk dat:

 • Je een HBO-Verplegkunde of Geneeskunde studie doet en je minimaal in je derde jaar zit;
 • Je per direct beschikbaar bent;
 • Je minimaal 1 dag doordeweeks beschikbaar bent.

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon met een flexibel tijdelijk dienstverband. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. Ook krijg je van ons:

 • Een bruto uurloon van €13,68 per uur met onregelmatigheidstoeslag;
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • De vrijheid en flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen;
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand;
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.