Bijbaan zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Tilburg
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken in de zorg zonder een diploma? Dat kan via Aethon! Hoe, vraag je je af? Via Aethon word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verpleeghulp aan de slag te gaan. Als kers op de taart verdien je ook nog eens €12,63 bruto per uur. Dit kan met toeslagen zelfs oplopen tot €20,20. Én heb jij zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Training ADL, Tilliften en Medicatie
Voordat je de ouderenzorg in gaat als Verzorgende in regio Tilburg volg je de training 'Basiszorg & Medicatie'. Daarmee kun jij straks hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Communiceren met de zorgvrager;
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden;
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen;
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften;
 • Medicatie aanrijken.
Flexwerken in de zorg als zorghulp
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om als Helpende aan de slag te gaan. Hierna word jij in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als helpende in de regio Tilburg bij verschillende locaties van Thebe. Zo leer jij verschillende doelgroepen kennen. Je gaat aan de slag in de somatiek, psychogeriatrische zorg en revalidatie.

Jouw werktijden zijn tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorg opleiding of sociaal-maatschappelijke opleiding volgt op minimaal mbo-niveau 3 (of hebt deze afgerond), hbo of wo niveau;
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten;
 • Het leuk vindt om op meerdere locaties in regio Tilburg te werken.

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

 • Een bruto uurloon van €12,63 per uur;
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
 • Vakantiedagen naar rato;
 • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen;
 • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie.
Reageer nu!
Heeft onze bijbaan zorgondersteuner je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.