Thuiszorg medewerker

Uurloon € 13,27
Locatie Breda
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorg gerelateerde studie? En wil jij praktijk ervaring op doen in de thuiszorg? Dan is deze bijbaan wellicht iets voor jou! In deze rol krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen binnen de zorg door middel van trainingen en (persoonlijke) begeleiding! Ook als je een zorgstudie hebt afgerond nodigen we je uit om te solliciteren.

Jouw ervaring telt
Eerder opgedane kennis en ervaring door bijvoorbeeld een zorgstage, zorgt ervoor dat jij een trede hoger aan de slag kan binnen Aethon. Zo zal je eerst de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. Hierin leer je o.a. om te gaan met handelingen zoals het toedienen van medicatie, bloedsuiker prikken, insuline toedienen, blaasspoelen, suprapubische verblijfkatheter verzorgen en wondzorg. Na het afronden van deze training ben jij klaar om aan de slag te gaan in de thuiszorg bij Surplus.

Werken in de thuiszorg bij Surplus
Bij Surplus kom je te werken bij een van de wijkteams in de omgeving van Breda. Je gaat zelfstandig de wijk in maar kan altijd terugvallen op jouw collega's. Jouw team van collega's bestaat uit verzorgende, verpleegkundigen en artsen. Door mee te draaien in deze teams doe je versneld ervaring op. Sommige adressen liggen ver uit elkaar. Een rijbewijs is dan ook een pré als je aan de slag gaat in de thuiszorg. Heb je geen rijbewijs? Dat is geen probleem! Er zijn ook fietsroutes beschikbaar.

Jouw talent

Jij hebt al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere werkervaringen of een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Surplus. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorg gerelateerde studie volgt op mbo4-, hbo- of wo-niveau;
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg;
  • In het bezit bent van een rijbewijs B, auto of fiets;

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een bruto uurloon van €13,27;
  • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €21,23 verdienen!
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand;
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt om zonder diploma te starten in de zorg?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.