Bijbaan in de Zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Breda
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg? Wil jij naast je studie praktijk ervaring op doen in de zorg? En als leuke bonus een salaris van €12,63 bruto per uur die met toeslagen zelfs kan oplopen tot €20,20?! Lees dan snel verder, want dan hebben wij de uitgelezen kans voor jou!

Jouw ontwikkeling op #1
Voordat je aan de slag gaat biedt Aethon jou een training ‘Basiszorg en Medicatie’ aan. In deze trainingen leer je op een interessante, leerzame en leuke manier alles over de basiszorg en de medicatie. Ook heb je de mogelijkheid om aansluitend de training ’Verpleegtechnische Vaardigheden’ te volgen. Hiermee kan je een stapje hoger aan de slag binnen de zorg.
Na het succesvol afronden van deze trainingen start je met de inwerkdiensten. Tijdens deze diensten wordt je ingewerkt door een professional op locatie. Hierna ben je ready-to-go om flexibel aan de slag te gaan. Je kunt zelf jouw beschikbaarheid aangeven, op basis hiervan worden jouw werkuren bepaald.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als young professional. Op deze manier doe jij tijdens of na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Bij welke doelgroep wil jij ervaring opdoen?
Aethon is actief bij meerdere zorginstellingen in de regio van Breda, veelal ook met andere doelgroepen. Zo kan je aan de slag in de somatiek, de thuiszorg en de psychiatrische ouderenzorg. Als je wilt kan je binnen zeer korte tijd veel ervaringen opdoen met al deze doelgroepen. Alle werklocaties zijn goed te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Goirle en Roosendaal.

Jouw talent

Jouw passie ligt bij het helpen van ouderen en hulpbehoevenden. Je hebt een groot hart voor mensen en haalt energie uit het verzorgen. Je bent zelfstandig en collegiaal, je ondersteunt je collega’s waar nodig en hebt een luisterend oor.

Ook vinden we het belangrijk dat je:

 • Een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding volgt (vanaf mbo 3 niveau);
 • Je in de zomer en vakantieperiodes een ruime beschikbaarheid hebt;
 • Je flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten;
 • Je het leuk vindt om op verschillende locaties te werken.

Wij bieden jou

Bij Aethon krijg je een vast aantal uren per maand, dit houdt in dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Ook krijg je de mogelijkheid om te ontwikkelen bij een goed functioneren, in dat geval zul je je verder verdiepen in de verpleegtechnische vaardigheden.

Hiernaast biedt Aethon:

 • Een bruto uurloon van €12,63 per uur;
 • onregelmatigheidstoeslagen die kunnen oplopen tot €20,20 per uur;
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
 • De vrijheid om zelf je beschikbaarheid aan te geven;
 • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie;
 • Een boost op jouw CV.
Reageer nu!
Heeft onze bijbaan zorgondersteuner je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.