Verzorgende thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Helmond
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken in de zorg tijdens jouw zorgopleiding? Dat kan via Aethon! Hoe, vraag je je af? Via Aethon word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Als kers op de taart verdien je ook nog eens €13,27 bruto per uur én heb jij zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Jouw ontwikkeling op #1
Voordat je aan de slag gaat in de thuiszorg als verpleeghulp volg je de training 'Verpleegtechnische Vaardigheden'. Daarmee kun jij straks hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en verpleegtechnische handelingen. Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Medicatie aanreiken en toedienen;
 • Subcutaan injecteren;
 • Polsslag en tensie meten;
 • Bloedsuiker prikken en insuline toedienen;
 • Blaasspoelen;
 • Katheter-, stoma- en wondzorg verlenen.
Flexwerken in de thuiszorg als zorghulp
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om als Verzorgende aan de slag te gaan. Hierna word jij in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden bij verschillende wijkteams van Savant Zorg in de omgeving van Eindhoven en Helmond.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als young professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Jouw talent

Ouderen en hulpbehoevenden helpen, dat is wat je graag doet. Je hebt een passie voor de zorg, bent zelfstandig en tegelijkertijd sta je altijd klaar om je collega's te ondersteunen waar nodig. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • Een zorg gerelateerde opleiding volgt;
 • Al enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorgbranche. Bijvoorbeeld door een zorgstage of door werkervaring in de zorg;
 • In het bezit bent van rijbewijs B.

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen, in dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden.
Ook krijg je van ons:

 • Een bruto uurloon van €13,27 per uur die kan oplopen tot €21,63
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
 • Een waardevol certificaat "Verpleegtechnische Vaardigheden"
Reageer nu!
Heeft onze bijbaan zorgondersteuner je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.