Bijbaan Helpende

Uurloon € 13,27
Locatie Amstelveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken in de zorg zonder een diploma? Dat kan via Aethon! Hoe, vraag je je af? Via Aethon word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Als kers op de taart verdien je ook nog eens €12,05 bruto per uur én heb jij zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Flexwerken in de gehandicaptenzorg als zorghulp
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is, het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.

Als je wordt afgeroepen help je cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Waar ga je werken
Je gaat aan de slag in de gehandicaptenzorg in Amsterdam/Amstelveen. Er zijn in totaal 5 projecten, waarbij jij flexibel wordt ingezet. De locaties zijn met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar.

Jouw werktijden zijn tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf jouw beschikbaarheid aan en op basis hiervan worden er diensten afgesproken. Jouw beschikbaarheid mag er iedere week anders uitzien. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:

  • Een zorg opleiding of sociaal-maatschappelijke opleiding volgt op minimaal mbo-niveau 3 (of hebt deze afgerond), hbo of wo niveau
  • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
  • Het leuk vindt om op meerdere locaties te werken

Wij bieden jou

  • Een bruto uurloon van €12,05
  • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €19,28 verdienen!
  • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
  • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Reageer direct!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.