Bijbaan in de zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Valkenswaard
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Volg jij een zorg gerelateerde studie en wil je praktische werkervaring opdoen zodat jij na je studie direct met een waardevol cv aan de slag kan? In deze functie bij Valkenhof in Valkenswaard leer jij de eerste en beste kneepjes van het vak! Ook als je jouw zorg gerelateerde studie hebt afgerond nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit de basisbehoefte van de zorg.
Zo ga je aan de slag met algemeen dagelijkse levensverrichtingen bij ouderen (ADL). Denk hierbij aan:

 • Ondersteunen bij het douchen;
 • Het aan- en uittrekken van steunkousen;
 • Hulp verlenen bij de toiletgang;
 • Medicatie toedienen.
Dit alles doe je nadat je via Aethon de training Basiszorg & Medicatie hebt afgerond en bent ingewerkt.

Waar ga je werken?
Valkenhof kent zes verschillende locaties in Valkenswaard en één locatie in Leende. Op al deze locaties krijg je te maken met meerdere disciplines (fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en muziektherapie). Samen met je collega's zorg je ervoor dat cliënten een mooie en zorgeloze dag hebben. Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt, zorg met ’n zachte G noemen we dat.

Nadat je het certificaat hebt behaald en helemaal bent ingewerkt kan je aan de slag bij al deze locaties. Alle locaties zijn gemakkelijk bereikbaar via Station Eindhoven in ongeveer 40 minuten.

Bij Aethon werk je flexibel, je kunt je werktijden inplannen wanneer het voor jou uitkomt!

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorg opleiding of sociaal-maatschappelijke opleiding volgt op minimaal mbo-niveau 3 (of hebt deze afgerond), hbo of wo niveau;
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten.

Wij bieden jou

De ideale bijbaan of vakantiewerk naast je studie!

 • Een bruto uurloon van €12,63;
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €20,20 verdienen!
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Vakantiedagen naar rato;
 • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen middels de Aethon app;
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand;
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om zonder diploma te starten in de zorg?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.