Parttime Verzorgende

Uurloon € 13,27
Locatie Almere
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij al werkzaam als Verzorgende IG of studeer jij binnenkort af? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de thuiszorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan in de thuiszorg via Aethon!

Wat ga je doen?
De hulpbehoevende ouderen wonen nog thuis, maar zijn in zekere mate afhankelijk van jouw ondersteuning. Jij gaat aan de slag in de wijkverpleging en staat klaar voor jouw cliënten. Je ondersteunt de cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Daarnaast voer jij verpleegtechnische handelingen uit. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg in de wijk.

Thuiszorg in Almere
In Almere kun je in meerdere wijkteams worden ingezet. Een wijkteam kent meerdere routes die tijdens een dienst gereden worden. De route die jij rijdt kan per dienst verschillen, maar je bezoekt regelmatig dezelfde ouderen. Iedere dienst start je op de vertrek locatie. Hier bespreek je jouw route van die dag met je wijkteam en ga je met de auto op bezoek bij de cliënten.

Jouw diensten zijn, afhankelijk van je beschikbaarheid, tussen 7:00 uur en 23:30 uur. Een dienst is vaak een dagdeel van circa 3-5 uur, maar kan over het algemeen variëren van minimaal 3 tot maximaal 8 uur.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en en het bieden van zelfstandigheid. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg
  • Je bent woonachtig in Almere of bent bereid hiernaar toe te reizen

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van minimaal €13,27 bruto per uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een tijdelijk dienstverband
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.