Parttime Verzorgende IG

Uurloon € 13,27
Locatie Castricum
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Studeer jij bijna af of ben jij al werkzaam als Verzorgende IG op niveau 3 in de zorg? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de zorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan als flexmedewerker in de zorg via Aethon!

Flexwerken in de ouderenzorg
Werken bij Aethon en onze opdrachtgevers betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen in het vakgebied waarin je bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten. Er zijn zowel mogelijkheden in de thuiszorg als intramuraal.

De locaties van de zorginstelling liggen in Castricum, Heemskerk, Limmen en Uitgeest. Op deze locaties heb je te maken met ouderen met somatische en psychogeriatrische aandoeningen. Elke oudere is zorgbehoevend, maar geen zorgbehoefte is hetzelfde. Dit houdt jouw werk interessant en leerzaam.

De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Via onze app kan jij gemakkelijk jouw beschikbaarheid aangeven. Dit mogen ook andere dagen per week zijn. Wij plannen jouw vervolgens in, op basis van deze beschikbaarheid.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent woonachtig in de omgeving Castricum, Heemskerk, Limmen of Uitgeest of bent bereid hiernaartoe te reizen
Wel een rijbewijs B, maar geen auto? Afhankelijk van jouw woonplaats en reistijd naar de zorginstellingen, kunnen wij ook gratis een deelauto voor jouw diensten regelen. Wel zo handig!

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon vanaf €13,27. Afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.