Bijbaan verpleeghulp

Uurloon € 13,27
Locatie Nieuwegein
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een waardevolle (bij)baan in de thuiszorg? Wil je hulpbehoevende ouderen zolang mogelijk thuis laten wonen? Dan ben je bij Aethon aan het juiste adres! Bij deze (bij)baan ga jij op flexibele basis aan de slag bij Santé Partners in de thuiszorg.

Wat ga je doen als verzorgende?
Als verpleeghulp in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en helpen van ouderen die nog graag thuis wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben. Je gaat de ouderen helpen bij de dagelijkse handelingen zoals het wassen, douchen, aan- en uitkleden. Daarnaast ga jij ook werken met verpleegtechnische vaardigheden. Hierbij kan je denken aan katheter verzorging, wondzorg, stomazorg, toedienen van insuline. Je krijgt van ons leuke trainingen aangeboden, waarin jij al deze handelingen gaat leren. Na het volgen en voldoende afronden van de training, ben jij bevoegd en bekwaam om bij ons aan het werk te gaan. Je komt te werken in een hecht team, dat klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden!

Thuiszorgorganisatie Santé Partners
Je komt te werken bij thuiszorgorganisatie Santé Partners, gelegen in Veenendaal. Je wordt gekoppeld aan één van de vijf wijkteams van Santé Partners Veenendaal, dit is jouw vaste team met vaste cliënten. Het kan wel voorkomen dat je een keer een dienst moet werken binnen een ander wijkteam. Je krijgt dan ook te maken met nieuwe cliënten en andere soorten zorg. Hier sta jij dan ook open voor. In de wijk ga je voornamelijk in de ochtend en avonden aan het werk, omdat er op deze momenten de meeste zorg wordt gevraagd van de cliënten. Om je diensten heen heb jij genoeg tijd voor je studie en andere leuke activiteiten zoals sporten en afspreken met vrienden. Werken in de thuiszorg is een veelzijdige bijbaan, die je makkelijk kan combineren met andere activiteiten!

De afstand tussen woningen van cliënten is altijd goed overbrugbaar. Eigen vervoer is daarom belangrijk.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, je geeft aandacht en je bent betrokken. Je werkt zelfstandig en staat stevig in je schoenen. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
 • Ben je een vroege vogel of je voelt je als een vis in het water in de avonden, want dan zijn de meeste handen aan het bed nodig
 • Beschik je over een auto en rijbewijs

Wij bieden jou

 • De kans om ervaring op te doen bij een thuiszorgorganisatie met zorg op maat
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • Een uurloon van €13,27 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Een training via Aethon met een waardevol certificaat
 • Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
 • Werken in de zorg zonder diploma
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Kom jij werken bij Aethon en bij thuiszorgorganisatie Santé Partners in Veenendaal?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.