Helpende Parttime Thuiszorg

Uurloon € 12,63
Locatie Ijmuiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Nog niet afgestudeerd in de zorg, maar wel relevante werkervaring opdoen? Dat kan bij Aethon! Via onze cursus ontvang je een certificaat waardoor je op niveau 2+ aan de slag kan gaan in de ouderenzorg. Daarnaast heb jij de regie in handen doordat jij jouw eigen beschikbaarheid via onze app mag invullen en dit allemaal voor 12,63 bruto per uur!

De Thuiszorg in Ijmuiden bestaat uit 75 medewerkers verdeeld over 5 teams en verzorgen in totaal 150 bewoners. Je gaat aan de slag als helpende niveau 2+ in de thuiszorg. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de ADL handelingen (denk aan wassen, aankleden, toiletteren enz), maar ook over het uitdelen en toedienen van medicatie. Daarnaast ondersteun en begeleid je de bewoners met de boodschappen en breng je een cliënt naar bijvoorbeeld een doktersafspraak.


Voordat je aan de slag kan gaan in de ouderenzorg is het van belang dat je bevoegd bent. Dit kan doormiddel van het volgen van onze training 'Basiszorg & Medicatie' waar je een certificaat haalt en zo mag starten. In deze 4-daagse training leer jij alles over onder andere:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij aankleden, wassen en toiletgang
 • Gebruik maken van de passieve en actieve tillift.
 • Aanreiken en toedienen van medicatie
Na het behalen van het certificaat kun jij aan de slag als helpende plus waarbij je de eerste drie diensten wordt ingewerkt door onze zorgprofessionals. De werktijden vallen tussen 07:00-23:00 waarbij jij zelf je uren kunt indelen.

Jouw talent

Zorg verlenen is jouw passie.Het is van belang dat je initiatief neemt en vragen durft te stellen aan je collega’s. Daarnaast:

 • Volg je een zorg gerelateerde studie op Hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw MBO niveau 3.
 • Afgestudeerde MBO niveau 2 sollicitanten zijn ook welkom mits er sprake is van relevante ADL stage-ervaring en/of werkervaring in de zorg. Wij bieden voor deze kandidaten een medicatiecursus aan om een uitdaging als helpende niveau 2 plus aan de slag te gaan.
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
 • Het leuk vindt om op meerdere locaties te werken (eventueel vaste locatie in overleg).

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon van €12,63
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Je kunt dus per uur tot €20,20 verdienen!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.