Bijbaan Verpleeghulp

Uurloon € 13,27
Locatie Almere
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Bij Aethon ben jij als zorgstudent of zorgprofessional aan het juiste adres. Via Aethon kun jij flexibel aan de slag in de thuiszorg in de regio Almere of Lelystad. Je begint met een training in verpleegtechnische vaardigheden en gaat daarna direct aan de slag in de zorg.

Wat ga je doen?
De hulpbehoevende ouderen wonen nog thuis, maar zijn in zekere mate afhankelijk van jouw ondersteuning. Niets is zo vervelend als jezelf belemmerd voelen in je eigen huis. Jouw werkzaamheden leveren dan ook een grote impact op de cliënt. Om te zorgen dat jij deze doelgroep zo goed mogelijk kunt helpen krijg je voor aanvang van je dienstverband de training verpleegtechnische vaardigheden. Hierin leer je o.a. bloedsuiker prikken, insuline toe te dienen, subcutaan te injecteren en polsslag en tensie te meten. Naast de verpleegtechnische handelingen help je ook met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals het helpen opstaan met of zonder tillift, omkleden, wassen, steunkousen aan- en uitdoen en maaltijden bereiden. Deze en veel meer vaardigheden gaan jou en Woonzorg Flevoland helpen om de zorg nóg beter te maken.

Thuiszorg in Almere
De zorginstelling heeft meerdere wijkteams in Lelystad waar je kunt worden ingezet. Een wijkteam kent meerdere routes die tijdens een dienst gereden worden. De route die jij aflegt kan per dienst verschillen, maar je bezoekt regelmatig dezelfde ouderen. Iedere dienst start je op de vertrek locatie. Hier bespreek je jouw route van die dag met je wijkteam en ga je met de auto/fiets of lopend op bezoek bij de cliënten.

De werktijden zijn tussen 7:00 uur en 23:30 uur. Een dienst is vaak een dagdeel van circa 3-5 uur, maar kan variëren van minimaal 3 tot maximaal 8 uur.

Jouw talent

Jij herkent jezelf terug in de onderstaande punten:

  • Op dit moment volg je een verpleegkunde, geneeskunde of andere zorgstudie, of hebt dit afgerond
  • Je hebt (stage)ervaring opgedaan met adl-handelingen én enkele verpleegtechnische handelingen
  • Een rijbewijs B
Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

Een training in de Verpleegtechnische Handelingen. Een waardevol certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

  • €13,27 bruto per uur
  • Toeslagen kunnen oplopen tot 160%!
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en bouwt tot 25 vakantiedagen op (o.b.v. full-time)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een tijdelijk contract met vaste uren per maand, waarbij jij zelf regie hebt over jouw beschikbaarheid. Heel flexibel dus!
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.