Parttime uitdaging als Verzorgende

Uurloon € 13,27
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Sta jij klaar om aan de slag te gaan als een Verzorgende? Volg jij een zorg gerelateerde studie en wil jij naast je stages meer praktijkervaring op doen? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou! Lees snel verder en misschien spreken we elkaar snel.

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij aan de slag gaat met je nieuwe uitdaging als Verzorgende, vinden wij het belangrijk dat jij goed voorbereid aan het werk gaat. De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij ons centraal en daarom bieden wij jouw twee leuke trainingen aan. Je gaat de ‘ADL & Transfer’ training volgen en de training ‘Verpleegtechnische vaardigheden’. In deze trainingen leer jij onder andere hoe jij een blaas moet spoelen, hoe jij een ledemaat moet zwachtelen, hoe een cliënt gewassen moet worden en hoe een wond verzorgt moet worden. Als je de trainingen succesvol hebt afgerond, dan ben jij bevoegd en bekwaam om als een Verzorgende aan het werk te gaan! Je wordt tijdens je bijbaan gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, de Poolmanager. Bij de Poolmanager kan je terecht met al je vragen over bijvoorbeeld je functie en arbeidsvoorwaarden.

Werken als Verzorgende in Apeldoorn
Op een vrije dag sta jij klaar voor de cliënten in een zorginstelling in Apeldoorn. Je komt te werken in een hecht team, dat klaar staat om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Je begint eerst met een aantal inwerkdiensten, om zo de afdeling en de cliënten te leren kennen. Na je inwerkdiensten is het tijd om alleen de afdeling op te gaan. Eerst help je mevrouw Boer met het verzorgen van haar stoma en het klaarzetten van haar medicatie. Vervolgens ga je naar meneer Schrijver om zijn steunkousen uit te trekken, hem uit te kleden en hem te wassen. Daarna help je hem ook om hem in bed te krijgen. Tot slot ga je naar mevrouw Rijker om haar medicatie klaar te zetten en haar katheter te verzorgen. Je sluit je dienst gezamenlijk af met je collega’s en rapporteert de opvallende zaken voor de collega’s van de volgende dienst. In een zorginstelling is geen dag hetzelfde!

Er zijn ook mogelijkheden voor thuiszorg!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.