Geneeskunde talent Thuiszorg parttime

Uurloon € 13,27
Locatie Groningen
Opleidingsniveau Universitair

Jouw uitdaging

Herkenbaar voor jou? Je bent net begonnen of al een tijdje bezig met je studie Geneeskunde. Je vindt de stof super interessant maar je mist eigenlijk een stukje praktijkervaring. Of misschien ben je wel al klaar en zoek je wat naast je huidige weekbesteding op flexibele basis? Geldt dit voor jou lees dan gauw verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je kan starten bij één van de opdrachtgevers van Aethon krijg je een persoonlijk toegespitste training. In deze training maak jij kennis met het verlenen van de dag tot dag zorg voor de ouderen, of breid je jouw bestaande kennis natuurlijk verder uit. Je volgt de training voor de Verpleegtechnische Vaardigheden. In deze training leer jij om verpleegtechnische handelingen uit te voeren op de zorgvrager. Je kunt hierbij denken aan polsslag en tensie meten, bloedsuiker prikken en insuline toedienen, subcutaan injecteren, wondzorg en/of zwachtelen. Daarnaast volg je een medicatietraining waarbij je het aanreiken en toedienen van medicijnen leert. om er zeker van te zijn dat jij over de juiste kennis beschikt en deze handelingen beheerst, word je tijdens 3 inwerkdiensten door een ervaren medewerker op de locatie van de klant ingewerkt. Je bent door middel van ons certificaat bevoegd en bekwaam om aan de slag te gaan. Zo kun je dus bij ons in de ouderenzorg werken zonder diploma naast jouw studie!

Bij welke doelgroep wil jij ervaring opdoen?
Aethon is actief bij meerdere zorgkoepels in de regio Groningen. Veelal ook met andere doelgroepen. Zo kan je aan de slag in de somatiek, de thuiszorg en de psychiatrische ouderenzorg. Als je wilt kan je binnen zeer korte tijd veel ervaringen opdoen met al deze doelgroepen.

Enkele opdrachtgevers waar jij aan de slag kan zijn: Treant Zorggroep en Oosterlengte.

Jouw talent

De best mogelijke ouderenzorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast ben jij:

 • Op dit moment student(e) Geneeskunde of heb je dit reeds afgerond
 • Flexibel inzetbaar bent in de zomer
 • In het bezitvan rijbewijs B (bij voorkeur ook eigen auto)
  Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €13,27 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.