bijbaan thuiszorg medewerker

Uurloon € 12,63
Locatie Hoogezand
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij de persoon die extra praktijkervaring wilt opdoen naast je zorg gerelateerde studie en vind je het leuk om iets extra’s te kunnen betekenen voor de maatschappij? Wellicht heeft Aethon een leuke en passende uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon vinden wij het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Voordat jij begint aan je nieuwe uitdaging in de thuiszorg, biedt Aethon jou een leuke en leerzame training aan. Je gaat de training Basis zorg en medicatie volgen. In deze training leer je onder andere het aan- en uitkleden van steunkousen, het wassen van cliënten en het klaarzetten en toedienen van medicatie. Aansluitend maak je een examen. Bij het succesvol afronden van het examen ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan als professional. Ook word je dan gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Met de Talentmanager kun jij onder andere je ontwikkeling en voortgang bespreken en kan je terecht met verschillende vragen.

Werken in thuiszorg Groningen
Na een leerzame schooldag ga je op een heerlijke, zonnige middag van huis naar huis rijden om ouderen 1 op 1 ondersteuning te bieden in Hoogezand. Je gaat werken met de doelgroep ouderen die nog graag thuis wonen, maar wel enkele ondersteuning nodig hebben bij verschillende handelingen. Voorbeelden van de ondersteuning zijn het aan- en uittrekken van steunkousen, het klaarzetten en toedienen van medicijnen, het aan- en uitkleden als de ouderen bijvoorbeeld willen douchen en het helpen met wassen onder de douche. De ouderen vinden het fijn dat je komt, want jij kan ze helpen waar nodig en bent ook nog eens een goed gezelschap! Zo wil je toch gezien worden? Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Het werken in de thuiszorg is flexibel, afwisselend, leerzaam en vooral leuk!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.

Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.