Uitdaging als parttime Helpende

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorg gerelateerde studie? Houd jij van een uitdaging, ben je leergierig en kan jij snel schakelen? Wil jij daarnaast leuke praktijkervaring op doen naast je stages als Helpende? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij je theoretische kennis in de praktijk gaat brengen, krijg jij van ons twee trainingen aangeboden. Deze trainingen zorgen ervoor dat jij klaargestoomd wordt voor je nieuwe bijbaan als Helpende. Je volgt de training ‘ADL en transfer’ en ‘Verpleegtechnische vaardigheden’. In deze trainingen leer jij onder andere hoe je een cliënt moet wassen, hoe je een ledemaat moet zwachtelen, hoe je een wond moet verzorgen en hoe je een katheter moet verzorgen. Aansluitend doe je een examen en bij het succesvol afronden van het examen ben jij bevoegd om aan het werk te gaan als Helpende. Zodra je aan het werk bent, word je gekoppeld aan een Poolmanager. De Poolmanager is jouw aanspreekpunt tijdens het werken. Met hem of haar bespreek je je voortgang en hoe het gaat op de werkvloer. Ook kan je bij je Poolmanager terecht met al je vragen rondom je bijbaan.

Werken in de thuiszorg in Overijssel
Op een mooie zomerdag stap je in de auto, op weg naar je werk om te gaan werken in de wijkverpleging. Je komt aan op de centrale locatie en bekijkt hier de dossiers van de cliënten en de route die jij moet rijden. Vervolgens begin je aan je route als Helpende. Je gaat eerst naar mevrouw De Jong, zij heeft insuline nodig en haar bloeddruk moet worden gemeten. Daarna rijd je naar het huis van meneer Schoen, zijn wond en stoma moeten verzorgt worden. Vervolgens kom je bij het huis van meneer Schouten. Meneer Schouten heeft een katheter en via deze katheter moet jij de blaas spoelen. Hierna heb je nog een aantal cliënten en na de laatste cliënt rijd je naar het centrale punt van de zorginstelling waar jij voor werkt. Hier maak jij de rapportages van de cliënten en sluit jij jouw dag af. Je komt te werken in of om Oldenzaal, Zwolle, Dedemsvaart, Ommen of Enschede. Je kan je beschikbaarheid flexibel opgeven en aanpassen als dit nodig is. De planner zorgt er vervolgens voor dat jij wordt ingepland.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.