Bijbaan als Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Zoek jij een bijbaan dichtbij huis, die gekoppeld is aan je studie en waar je leuke praktijkervaring kan op doen als Verzorgende? Volg jij een zorg gerelateerde studie en vind jij het leuk om mensen te helpen, waar ze het zelf niet meer kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw ontwikkeling staat centraal
Voordat jij begint bij je nieuwe bijbaan als Verzorgende, vinden wij het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Wij bieden jouw daarom twee leuke trainingen aan, waarin jij de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden gaat leren. Bij deze training krijg je ook uitleg over het klaarzetten van de medicatie. Handelingen en vaardigheden die jij gaat leren zijn onder andere het spoelen van een blaas, het verzorgen van een wond, het zwachtelen van ledematen, het wassen van een cliënt en het uit bed halen van een cliënt. Na het volgen van de training, ga je een examen afleggen. Als je het examen goed hebt afgerond, dan ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan als Verzorgende! Zodra jij aan het werk bent, word jij gekoppeld aan een Poolmanager. Met hem of haar bespreek je je voortgang, je functioneren en de vragen die je hebt met betrekking tot het werk.

Werken in de zorg in Overijssel
In je vrije tijd je kennis verbreden op het gebied van een Verzorgende op een leuke manier, wie wil dat nou niet? Je komt te werken bij een verpleeghuis in of om Zwolle, Oldenzaal, Ommen, Enschede of Dedemsvaart. Hier ga je de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden uitvoeren bij de cliënten. Iedere cliënt heeft andere zorg en hoeveelheid zorg nodig en dat maakt jouw werk afwisselend en leuk! Je begint je dienst met het inlezen van de dossiers van de cliënten en kijkt welke cliënt jij moet helpen. Vervolgens ga jij beginnen met het verzorgen van de cliënten. Je komt terecht in een hecht team, waarbij geen vraag te veel is. Iedereen staat voor elkaar klaar!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.