Uitdaging als parttime Verpleeghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Groningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Naast je studie aan het werk in de thuiszorg als Verpleeghulp? Wil je zelfstandig werken, een steentje bijdragen in de zorg en extra praktijkervaring op doen naast je stages? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Vanuit Aethon zorgen wij ervoor dat jij je kan blijven ontwikkelen en dat je met al je vragen bij ons terecht kan. Voordat jij begint aan je nieuwe uitdaging als Verpleeghulp, bieden wij jou leuke en leerzame trainingen aan. Deze trainingen zijn gericht op de ADL handelingen en de Verpleegtechnische vaardigheden. Er zullen handelingen voorkomen die je al kent en kunt, maar er komen ook handelingen naar voren die jij nog niet kent. Dit kunnen handelingen zijn zoals het meten van de bloedglucosewaarde, het verwisselen van een stomazakje, het wassen van cliënten en de bloeddruk meten. Na het succesvol afronden van de trainingen, ben jij bevoegd om de handelingen in de praktijk uit te voeren als Verpleeghulp. Zodra jij aan de slag gaat, word jij gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, de Poolmanager. Met de Poolmanager bespreek je je voortgang en kun je terecht met al je vragen.

Werken in de thuiszorg in Groningen
Op een heerlijke zomerdag rijd jij van huis naar huis om aan de slag te gaan als Verpleeghulp in de wijkverpleging. Je biedt zorg aan ouderen die nog graag op zichzelf wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben. Dit kan ondersteuning zijn bij het wassen, het aankleden, wondverzorging of het toedienen van insuline. Elke dienst lees jij de dossiers in van de cliënten die op jouw route wonen, om vervolgens in jouw auto te stappen en op pad te gaan. De thuiszorglocaties bevinden zich in en om Leek, Hoogezand, Groningen, Veendam, Stadskanaal en Winschoten. Je komt terecht in een hecht team, maar bent veelal individueel aan het werk. Tijdens het werk kan je altijd terecht bij 1 van je collega’s als je vragen hebt!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.