Bijbaan als Zorg assistent

Uurloon € 12,63
Locatie Groningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Word jij blij van de zorg, wil jij graag een steentje bijdragen en jouw opgedane kennis uit je studie in de praktijk brengen als Zorg assistent? Ben jij leergierig, nieuwsgierig en wil je graag wat meer praktijkervaring opdoen? Wellicht hebben wij een passende uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon staat de ontwikkeling van elke medewerker centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom biedt Aethon jou een leuke en leerzame training aan op het gebied van ADL handelingen en Verpleegtechnische vaardigheden. Tijdens deze trainingen leer je onder andere hoe je cliënten moet aankleden, hoe je medicatie moet klaarmaken/toedienen, hoe je moet zwachtelen en hoe je een stoma verzorgt. Na het succesvol afronden van deze trainingen, ben jij bevoegd om deze handelingen in de praktijk bij onze cliënten uit te mogen voeren als Zorg assistent. Zodra jij in de praktijk aan de slag gaat, word jij gekoppeld aan een Poolmanager. Jouw Poolmanager is je vaste aanspreekpunt. Bij hem of haar kan je terecht met al je vragen over je nieuwe bijbaan. Daarnaast voer je met hem of haar ook je voortgangsgesprekken.

Werken in de zorg in Groningen
Na een leerzame schooldag of in het weekend ga jij aan de slag als een echte zorgprofessional. Tijdens je studie heb je een aantal dingen geleerd over de zorg en in je bijbaan mag je deze dingen direct in de praktijk toepassen als Zorg assistent. Je komt te werken in een verpleeghuis in Groningen, Leek, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal of Winschoten, waar cliënten hulp nodig hebben bij de dagelijkse handelingen. Tussen het uit bed halen en het weer naar bed brengen heeft de cliënt hulp nodig bij onder andere het eten, het aankleden en het verzorgen van de katheter. Op 1 dag help je verschillende cliënten en kom je in verschillende situaties terecht. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend! Daarnaast kom je terecht in een hecht team, waarbij je terecht kan met al je vragen.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.