Parttime Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorg gerelateerde studie, wil jij nu alvast wat betekenen voor de zorg en wat praktijkervaring op doen als Verzorgende? Ben jij leergierig, nieuwsgierig en houd jij van een uitdaging? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij aan het werk gaat als Verzorgende, vinden wij het bij Aethon belangrijk dat jij goed voorbereid aan de slag gaat. Wij bieden jou leuke en leerzame trainingen aan op het gebied van ADL handelingen en Verpleegtechnische vaardigheden. Naast het op doen van nieuwe kennis, werk jij ook aan je eigen ontwikkeling. Tijdens de training leer je vaardigheden zoals het verzorgen van een katheter, het toedienen van insuline, het uit bed halen van cliënten en het meten van de bloeddruk. Zodra jij de trainingen succesvol hebt afgerond, ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan! Daarna word jij gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Poolmanager. Met hem of haar bespreek jij je voortgang en kun je terecht met al je vragen.

Werken in de thuiszorg in Friesland
Na een schooldag stap jij in jouw auto, op weg naar jouw cliënten. Je gaat werken met ouderen die graag op zichzelf wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben bij de dagelijkse handelingen. Dit kan onder andere ondersteuning zijn bij het douchen, het aan- en uitkleden, het verwisselen van een stomazak of het verzorgen van een katheter. Elke cliënt heeft andere zorg nodig en dit maakt elke dienst afwisselend en leerzaam. De thuiszorglocaties zijn gevestigd in en om Heerenveen, Harlingen, Sneek, Drachten en Leeuwarden. Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel op pad. Daarnaast kan je met al je vragen terecht bij je collega’s, ook al sta je op locatie.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.