Bijbaan als Helpende

Uurloon € 12,63
Locatie Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij een zorghart, wil jij naast je stages meer praktijkervaring op doen als Helpende en je kennis verbreden? Zoek je een bijbaan met uitdaging en het doel mensen ondersteunen bij de dagelijkse handelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij bij ons aan de slag gaat als Helpende, vinden wij het belangrijk dat jij je hebt ontwikkeld tot een echte zorgprofessional. Daarom bieden wij jou leuke trainingen aan, waarin jij ADL handelingen en Verpleegtechnische vaardigheden gaat leren. In deze trainingen leer je onder andere het wassen van cliënten, het spoelen van een blaas, bloedglucosewaarde meten via een vingerprik en het toedienen van insuline. Afsluitend maak je een examen, waarmee jij een certificaat kunt behalen! Hierdoor ben jij bevoegd om deze handelingen zelfstandig in de praktijk uit te mogen voeren. Zodra jij aan de slag gaat als Helpende, word jij gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon. Hij of zij is ook wel de Poolmanager en bij de Poolmanager kun je terecht met al je vragen. Daarnaast bekijken jullie samen jouw voortgang en wat er eventueel nog beter kan!

Een veelzijdige bijbaan
Tijdens je zorg gerelateerde studie, lekker aan het werk in de zorg als Helpende! Je stelt zelf je eigen beschikbaarheid op, zodat jij flexibel wordt ingezet. Je komt als zorgprofessional in een hecht team terecht, waar je terecht kan met al je vragen. Samen met dit team ben jij werkzaam in een verpleeghuis in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Harlingen of Heerenveen. Je werkt hier met cliënten die niet alle handelingen zelfstandig kunnen uitvoeren. Jij gaat hen die ondersteuning bieden die zij nodig hebben. Denk hierbij aan het helpen met wassen, het helpen met aankleden, eten geven, toedienen van insuline of het verzorgen van een wond. Iedere cliënt heeft een andere vraag en dit zorgt ervoor dat jouw diensten afwisselend blijven!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.