Bijbaan als Verpleeghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan, waar je zelfstandig aan het werk gaat als Verpleeghulp? Wil jij je geleerde theorie toe kunnen passen in de praktijk en meer praktijkervaring opdoen? Wellicht hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Tijdens jouw bijbaan vinden wij het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast de kennis die jij op doet tijdens jouw studie, vinden wij het belangrijk dat jij vanuit ons ook de mogelijkheid krijgt om extra kennis op te doen. Voordat jij begint met je nieuwe uitdaging als Verpleeghulp, bieden wij jou leuke trainingen aan op het gebied van ADL handelingen en Verpleegtechnische vaardigheden. Hierin leer je hoe je cliënten moet wassen, hoe je medicatie moet toedienen, hoe je een stom verwisseld en hoe jij een verblijfskatheter verzorgt. Na het succesvol afronden van het afsluitende examen, ben jij bevoegd om deze handelingen in de praktijk uit te voeren en klaargestoomd om aan de slag te gaan als Verpleeghulp! Daarnaast krijg je vanuit Aethon een vast contactpersoon aangewezen, de Poolmanager. Je kan bij je Poolmanager terecht met al je vragen over je bijbaan en je bespreekt onder andere je voortgang met hem of haar.

Werken in de thuiszorg Drenthe
Tijdens het werken in de thuiszorg, kom je te werken in de wijkverpleging. Je gaat werken met ouderen die graag zelfstandig wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben bij dagelijkse handelingen. Dit zijn handelingen zoals het aan- en uittrekken van steunkousen, het toedienen van insuline, de bloedglucosewaarde meten en het wassen onder de douche. De thuiszorglocaties zijn gevestigd in en om Coevorden, Assen, Meppel, Emmen en Hoogeveen. Je begint je dienst met het inlezen van de dossiers en gaat dan zelfstandig op pad. Je rijdt van huis naar huis en geeft daar de zorg die de oudere nodig heeft, ondertussen ben je ook een goed gezelschap! Je komt terecht in een hecht team, waar je terecht kunt met al je vragen. Geen dienst en dag is hetzelfde in de thuiszorg!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.