Parttime Bijbaan Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Ijmuiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in de zorg? Volg je een zorgstudie? Via Aethon kun je op flexibele basis aan de slag als parttime helpende plus in de ouderenzorg in Ijmuiden waarbij jij jouw uren zelf kunt inplannen via onze app. Voor zorgstudenten bieden wij een interne training van vier dagen aan waardoor je met deze helpende plus certificaat aan de slag kan om je cv op te bouwen!

Jij gaat flexibel aan de slag in verpleeg- en verzorgingstehuizen in de regio Haarlem, Heemstede, Ijmuiden en/of Bloemendaal. Je ondersteunt de cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Daarnaast dien je medicatie toe of reik je dit aan. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg!


Ochtenddiensten starten om 07.00 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De diensten variëren tussen 4 a 8 uur.


Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Mocht je wat langer bij Aethon in dienst zijn als niveau 2+ (verantwoordelijkheid voor ADL en medicatie) bieden wij jou, in overeenstemming met de opdrachtgever, de mogelijkheid om door te groeien naar niveau 3 (verzorgende IG) waarbij je via onze interne training de verpleegtechnische vaardigheden kan leren en zo kan doorstromen naar een nieuwe uitdaging (en bruto-uurloon)!

Jouw talent

Je bent een student die een zorgopleiding volgt op minimaal MBO niveau 3 (met tenminste één afgeronde ADL stage), MBO niveau 4, HBO of WO (denk aan o.a. Geneeskunde) en bent bereid om de interne cursus te volgen via Aethon Daarnaast:

  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • Staat open voor ADL (wassen, aankleden, toiletteren enz.)
  • Je bent woonachtig in de regio Haarlem, Heemstede, Ijmuiden, Bloemendaal of bent bereid om hiernaar toe te reizen
  • Ben je bereid om vroege ochtend- en/of avonddiensten te draaien die variëren tussen 4 a 8 uur.

Wij bieden jou

  • Flexibiliteit met het inplannen van jouw eigen uren in jouw regio!
  • Een tijdelijke dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon vanaf 12,63 (exclusief reiskosten, vakantiegeld en ORT)
  • Interne cursus om als student met een certificaat op niveau 2+ aan de slag te gaan
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je jouw softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.