Uitdagende bijbaan als Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij graag wat extra’s verdienen in de zorgsector als Verzorgende en hierdoor meer praktijkervaring op doen die aansluit bij je zorg gerelateerde studie? Heb jij een hart voor de zorg en wil jij graag mensen helpen? Lees snel verder en wellicht hebben wij een passende uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon staat de ontwikkeling van haar medewerkers centraal. Voordat jij begint aan je nieuwe uitdaging, ga je een leuke en leerzame training volgen. Je gaat een training volgen die gericht is op de ADL handelingen en Verpleegtechnische vaardigheden. In deze training leer je onder andere het aan- en uitkleden van cliënten, het uit bed halen van cliënten, hoe je een blaas moet spoelen en hoe je een stoma verzorgt. Aansluitend maak je een examen en na het succesvol afronden van het examen ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan als professional. Ook word je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Poolmanager. Met de Poolmanager kun jij onder andere je ontwikkeling en voortgang bespreken en kan je terecht met verschillende vragen.

Werken in de zorg in Drenthe
Als Verzorgende kom jij te werken in een verpleeghuis in Drenthe. Je kan komen te werken in bijvoorbeeld Emmen, Hoogeveen, Meppel, Assen of Coevorden. In het verpleeghuis ga je werken met ouderen die ondersteuning nodig hebben bij bepaalde handelingen. Dit kunnen handelingen zijn zoals het uit bed halen, het wassen, het toedienen van medicatie, het verzorgen van een katheter of het verzorgen van een stoma. Tijdens het helpen van de cliënten maak je natuurlijk ook een gezellig praatje! Je komt terecht in een hecht team, waar je met al je vragen terecht kunt. Het werken in een verpleeghuis is leuk, uitdagend en geen dag is hetzelfde!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.