Parttime Helpende plus Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Bloemendaal
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in de zorg? Solliciteer dan op deze vacature om aan de slag te gaan in de ouderenzorg bij Pro Senectute in Bloemendaal als helpende plus! Als zorgstudent kun je doormiddel van onze interne training als helpende + of verzorgende IG aan de slag gaan op flexibele basis. Jij bepaalt dus via onze app wanneer en hoeveel uur jij werkt!

Je komt te werken in een klein en ervaren team met genoeg kennis om jou op weg te helpen. Je zult samen met het team de ouderen ondersteunen met algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken. Daarnaast ga je ook aan de slag met het uitdelen en het toedienen van medicatie waar jij via de aangeboden training van Aethon een certificaat voor kunt behalen.

Om er dus voor te zorgen dat jij de ouderen de juiste zorg kunt bieden krijg je voor aanvang van je dienstverband de training Basiszorg & Medicatie. Na deze vierdaagse training ontvang je jouw certificaat op niveau 2+ of niveau 3 en ben jij ready-to-go!

Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Mocht je wat langer bij Aethon in dienst zijn als niveau 2+ (verantwoordelijkheid voor ADL en medicatie) bieden wij jou, in overeenstemming met de opdrachtgever, de mogelijkheid om door te groeien naar niveau 3 (verzorgende IG) waarbij je via onze interne training de verpleegtechnische vaardigheden kan leren en zo kan doorstromen naar een nieuwe uitdaging (en bruto-uurloon)!

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. Om in aanmerking te komen voor onze interne training, zodat jij een certificaat behaald en in de zorg mag werken, is het van belang dat jij:

  • Jij volgt een zorgopleiding op MBO (minimaal niveau 3 inclusief minimaal één zorgstage succesvol afgerond), HBO of WO-niveau en bent flexibel inzetbaar. Mocht je afgestudeerd zijn op MBO niveau 2 helpende zorg en welzijn met ADL ervaring ben je ook zeker welkom om te solliciteren!
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • Je bent woonachtig in de regio Haarlem/Bloemendaal of bent bereid om hiernaar toe te reizen

Wij bieden jou

  • Flexibiliteit met het inplannen van jouw eigen uren via onze app!
  • Een tijdelijke dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand waarbij je altijd extra diensten mag werken
  • Een bruto uurloon vanaf €12,63, afhankelijk van ervaring natuurlijk!
  • Interne cursus om als student met een certificaat als helpende plus aan de slag te gaan
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je jouw softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.