Bijbaan Helpende Gehandicaptenzorg

Uurloon € 12,05
Locatie Purmerend
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een mbo of hbo zorgstudie of heb je deze afgerond? En wil je graag ervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Start dan als verzorgende bij Fokus Wonen in Purmerend. Je doet relevante werkervaring op en geeft je cv tegelijkertijd een mooie boost!

Werken als ADL-assistent
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, wordt de ADL-assistent via een alarm-intercomsysteem opgeroepen dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is; het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven. Je gaat dus langs bij de mensen thuis.

Als je wordt opgeroepen help je mensen bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Fokus Wonen in Purmerend
Je komt te werken bij Fokus Wonen in Purmerend. De vestiging is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam en Zaandam. Als je aan de slag gaat bij Fokus Purmerend krijg je trainingen bij de Fokus Acadamie in Utrecht. De trainingen die je zult volgen zijn: Persoonlijke Verzorging, Transfer en optioneel de training omgaan met lastig en agressief gedrag.

Ochtenddiensten starten om 06.00 uur en avonddiensten eindigen om 00.00 uur.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:

  • volg je een een zorggerelateerde mbo-opleiding op niveau 3 of 4. Of deze heb je met succes afgerond.
  • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
  • Een salaris van €12,05 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt
Reageer nu!
Heeft deze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en wie weet zit jij binnenkort met één van onze recruiters om de (virtuele) tafel.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.