Bijbaan Verzorgende

Uurloon € 13,27
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij een hart voor de zorg? Wil jij graag meer ervaring opdoen in de thuiszorg? Dan is deze flexibele functie in de zorg iets voor jou!

Jij gaat zelfstandig zorg verlenen bij ouderen thuis. Je ondersteunt de ouderen bij alledaagse taken, zoals wassen, aan- en uitkleden, maar ook verpleegtechnische handelingen. Denk aan insuline toedienen, katheter verzorgen, wondverzorging etc. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van Aethon een 3-daagse cursus aangeboden, waarin je wordt klaargestoomd om de verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

De zorginstelling heeft meerdere wijkteams in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en omgeving. Een wijkteam kent meerdere routes die tijdens een dienst gereden worden. De route die jij aflegt kan per dienst verschillen, maar je bezoekt regelmatig dezelfde ouderen. Iedere dienst start je op de vertrek locatie. Hier bespreek je jouw route van die dag met je wijkteam en ga je met de auto op bezoek bij de cliënten.

Jouw talent

Jij herkent jezelf terug in de onderstaande punten:

  • Op dit moment volg je een verpleegkunde, geneeskunde of andere zorgstudie, of hebt dit afgerond
  • Je hebt (stage)ervaring opgedaan met adl-handelingen én enkele verpleegtechnische handelingen
  • Je beschikt over een rijbewijs B om de routes per auto af te kunnen leggen
Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €13,27. Daarboven op komt nog 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag!
  • Toeslagen in de zorg lopen op tot 160%
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.